Tørbergsdagene 2022

Tørbergsdagene begynner med fiskekonkurranse 28. juli og avsluttes med 50-årskonfirmantjubileum 31. juli. Innimellom der skjer det mye.

Fire vil være lærer på Trysil ungdomsskole

Tre kvinner og en mann har søkt på den ledige lærerstillingen på Trysil ungdomsskole.

Dagsturhytta blir i Grimsåsen

Trysils dagsturhytte blir på Grimstad i Grimsåsen cirka en kilometer fra Trysil sentrum.

Ta sjansen!

På sykkel på Trysilelva i Trysil sentrum lørdag 13. august kl. 12.

Studiereise til Zermatt og Chamonix

SITE 3-prosjektet har vært på studiereise til to verdensledende helårsdestinasjoner - Zermatt og Chamonix i Alpene.

Sammarstreff i Søre Osen

Søre Osen grendeutvalg ønsker velkommen til nytt Sammarstreff fredag 22. og lørdag 23. juli.

Kommunestyremøtet 21.6.2022

Paal Kjellin, Jonas Ås og Agnar Holmseth stilte hver sine spørsmål til ordføreren i folkets spørretime i kommunestyrets sommermøte.

Spreke politikere i storefri

De var blide, lekne, spreke og fulle av innsats politikerne i kommunestyret da Destinasjon Trysil inviterte til Verdens største storefri.

Feriestengt på helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom (HFU) er stengt i uke 27, 28, 29 og 30.

Rett på billigere barnehageplass?

Familier med lav inntekt kan søke om redusert foreldrebetaling og/eller gratis kjernetid.