Regler ved innreise til Norge/rules upon entry into Norway

Alle grenseovergangene til Norge er åpne, men noen reisende skal fortsatt teste seg og gå i karantene.
Klikk her og se om du er en av dem.

Some travellers to Norway still have to take a test for the coronavirus upon arrival and enter a travel quarantine.
Qlick here to find out if you are one of them.

Du kan lukke boksen med regler ved innreise til Norge

Da slipper du å se den på alle sider du åpner.

Søk om fritidsstipend

Vi har fortsatt igjen 50 000 kroner som vi kan gi i fritidsstipend til barn og unge.

Ti nye fagarbeidere på gang

Tre av Trysil kommunes renholdere har fagbrev. Nå har ti til tatt fatt på utdanninga.

Jubileumskonsert i Trysil kirke

Trysil kirke markerer sitt 160-årsjubileum med konsert lørdag 23. oktober kl. 19.

Kommuneoverlegens ukesrapport

Her er kommuneoverlege Hanna Rydløvs statusrapport i uke 41.

Drevdalsvegen er stengt 18. oktober

Vegen er stengt for all trafikk mellom Drevjeneset og Stigen kl. 8.30-21.

Fortsatt mulig å jakte stolper i Trysil

Du kan jakte stolper i Trysil sentrum, på Grimsåsen, i Fageråsen og i Skåret ut oktober måned.

Tilskudd til ledsager på ferieturer

Tryslinger som har hatt utgifter til ledsager på ferieturer i år, kan søke om tilskudd.

Bære tel slutt er vi jamsis og like

Bli med Roar Vingelsgaard på kirkegårdsvandring søndag 24. oktober kl. 13 og kl. 15.

Konsert med Lasse Johansen

29. oktober kommer Lasse Johansens Orkester til kulturhuset Hagelund med tatervisekonserten Sass Vandriar.