Vikartjeneste i helse og omsorg på anbud

Trysil kommune har sammen med Engerdal og Stor-Elvdal lagt vikartjeneste i helse og omsorg ut på anbud.

Ei vil være brukerstyrt personlig assistent

Ei kvinne har søkt på ledig stilling som brukerstyrt personlig assistent.

Nissefest med grøt og lek

Kantina på Trysil ungdomsskole er stedet søndag 4. desember for alle som vil ha grøt og danse og leke litt.

Tid for å lese av vannmåleren

Fristen for å sende inn vannforbruket andre halvår 2022 er 31. desember.

Ledig stilling: næringssjef

Vi søker etter en engasjert, samlende og utadvendt leder som skal legge til rette for næringsutvikling i Trysil. Søknadsfrist 22. desember.

Søknadsfrist for skjenkesøknader i jule- og nyttårshelga

De som vil ha eller endre skjenkebevilling i jule- og nyttårshelga, må søke før 8. desember.

Ledig stilling: veileder på Nav

Vikariat i hel stilling fra 1. februar og ut oktober 2023. Søknadsfrist 2. januar.

Løkjavegen er åpen for trafikk igjen

John Galtens mannskaper har arbeidet raskt. Løkjavegen åpnet igjen 1. desember - 15 dager før tida.

Fastlegene i Trysil

Ingen av de sju fastlegene i Trysil har ledige plasser på lista si.

Budsjett og økonomiplan på høring

De som har innspill til kommunens budsjett 2023 eller økonomiplan 2023-2026, må sende høringsuttalelse senest 12. desember.