Åpen dag på kulturskolen

Gå og se hva de får til på den fantastiske kulturskolen vår!

TrysilPride inviterer til Skeiv Kafe

Torsdag 26. mai kl. 16-20 blir det Skeiv Kafe i vestibylen i kulturhuset Hagelund. Tema: Kjønnsinkongruens.

Megamega kommer til Trysil

Vi minner om at The Krumple og Teater Innlandets forestilling kommer til kulturhuset Hagelund fredag 20. mai kl. 19.

Velkommen til Frivilligbørs 2022

Mandag 23. mai kl. 17-19 blir det frivilligbørs i vestibylen i kulturhuset Hagelund. Påmeldingsfristen er forlenget til samme dag.

Quiz på biblioteket

5.-7. klassinger inviteres på quiz fredag 20. mai kl. 17.

Dyregudstjeneste i prestegardshagen

Trysil kirke inviterer kjæledyr og eiere til dyregudstjeneste i prestegardshagen i Trysil sentrum søndag 22. mai kl. 11.

Tilskudd til ledsager på ferieturer

Tryslinger med nedsatt funksjonsevne kan søke om tilskudd til ledsager på ferieturer og leirskole for voksne. Søknadsfrist 1. juni.

Folkets spørretime i kommunestyret

Fristen for å sende inn spørsmål til folkets spørretime i kommunestyret 24. mai er torsdag 19. mai.

Ni fornøyde dirigentspirer

Nå har vi flere glade dirigenter på gang her i Trysil. Takk til Mick Aspen Melby som kom og virkelig inspirerte dem!

Per Heimly i Galleri Vågal

Galleri Vågal ønsker velkommen til en spennende utstilling med fotograf Per Heimly fra 18. mai til 24. juli.