Tilskudd til tiltak i beiteområder

Vi har 47 000 kroner å gi i tilskudd til tiltak i beiteområder i år. Søknadsfristen er 1. april.

Kvinnenes internasjonale bønnedag 1. mars

Alle er velkomne på kvinnenes internasjonale bønnedag i misjonshuset Betel på Østby fredag 1. mars kl. 19.

Snøskuterleden i Vestre Trysil er stengt

Vestre Trysil Snøscooterklubb har stengt hele leden på grunn av overvann.

Sang- og radiokveld på Østby

RadioMG inviterer til sang- og radiokveld på Misjonshuset på Østby lørdag 16. mars kl. 18.

19 vil være samfunnsplanlegger

Tolv menn og sju kvinner har søkt på stillingen som samfunnsplanlegger i Trysil kommune.

Ledige stillinger: sommervikarer i sektor for helse og mestring

Vi trenger flere sommervikarer til alle våre avdelinger. Søknadsfrist 20. mars.

Butikkmedarbeider på Nærbutikken Østby

Østby Handel AS søker etter butikkmedarbeider til den nye grendebutikken som åpner i mars.

Ledig stilling: barnehagestyrer

100 % vikariat som styrer i Nybergsund og Østby barnehager er ledig fra 1. april. Stillingen lyses ut internt. Søknadsfrist 11. mars.

Velkommen på Trysiliaden 2024!

Torsdag 7. mars er det igjen klart for den store idrettsfesten Trysiliaden - for 34. gang.

Konsert med Engegård, Svendsrud og Haugen trio

Det blir både klassiske perler og norsk gammeldansmusikk lørdag 13. april kl. 15 i Trysil Prestegard.