Bruk folkets spørretime i kommunestyret

Kommunestyret vil gjerne ha spørsmål til folkets spørretime. Fristen for å sende inn til kommunestyremøtet 19. mars er 5. mars.

Spørreundersøkelse om lokal mat og drikke

Alle som bor i eller har hytte i SITE-området, kan nå delta på en spørreundersøkelse om lokalprodusert mat og drikke.

Alle er velkomne på demenskafé

Demensforeningen inviterer alle som vil, på demenskafé i Storvegen 11.  Neste kafé er lørdag 16. mars kl. 11-14.

Ledig stilling: avdelingsleder i enhet for hverdagsmestring

Fast, hel stilling i avdeling 3 er ledig fra 1. mai. Søknadsfrist 12. mars.

Matutdeling hver torsdag

Frivilligsentralen deler ut gratis mat hver torsdag kl. 14-15. Fra 22. februar er matutdelinga i kulturskolens lokaler i Liavegen 20 B.

Vil du lede sittedansen?

Vi arrangerer kurs for framtidige instruktører i kulturhuset Hagelund onsdag 13. mars kl. 8.30-13.30. Påmeldingsfrist 10. mars.

Vi sender vannprøver gratis for deg

Neste bil går 7. mars. Innlevering av prøver skjer via personalinngangen i rådhuset.

Endringer blant fast ansatte i januar

Ti takket ja til og to sa opp fast stilling i Trysil kommune i januar.

Nye skiheiser på høring

Detaljreguleringsplan for tre nye skiheiser i Trysilfjellet ligger ute til offentlig ettersyn til 3. april.

Ledige stillinger: høgskolepersonell på Trysil bo- og aktivitetssenter

Vi har en ledig fast høgskolestilling på bo- og aktivitetssenteret. Søknadsfrist 8. mars.