Samfunnsdelen ute på ny høring

Kommuneplanens samfunnsdel 2022-2034 ligger ute til offentlig ettersyn. Høringsfristen er 26. oktober.

Skogfinske begravelsestradisjoner

Det blir kulturettermiddag og foredrag ved Bo Hansson lørdag 12. november kl. 15 på Trysil prestegard.

31 har fått gjødselstøtte

31 bønder i Trysil har til sammen fått 761 735 kroner til innkjøp av handelsgjødsel.

Endringer blant fast ansatte i august

To takket ja til og fem sa opp fast stilling i Trysil kommune i august.

Seniornett tilbyr gratis datakurs

Neste foredrag som er tirsdag 20. september kl. 11 i Morensalen på biblioteket. Tema er digitale foto og lagring ved Anders Nyhuus.

Formannskapet utsatte strømstøtte til bedrifter

Trysil formannskap valgte enstemmig å utsette behandlinga av kriteriene for en kommunal strømstøtteordning til bedrifter.

Nytt fra kinosjefen

Kinosjef Nils-Christer Stenmyren varsler flere endringer på Trysil kino framover.

Søndagsarrangement på Filadelfia

Barne- og familieformidler Viggo Klausen kommer til Filadelfia i Trysil sentrum søndag 25. september kl. 11.

Arbeidsledigheten i Trysil

Arbeidsledigheten i Trysil steg litt igjen i august og er nå på 3,5 %.

Trond Andersson stiller ut på Galleri Vågal

Se billedkunstnerens og bokillustratørens underfundige og lekne tegninger fra 10. september til 4. oktober.