Vi sender vannprøver gratis for deg

Neste bil går onsdag 25. mai.

Vannprøveflasker - Klikk for stort bildeDu kan hente vannprøveflasker på servicetorget i Trysil rådhus Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune
Trysil kommune tar imot vannprøver fra private vannkilder som vannverk, brønner og borehull og sender dem fraktfritt til analyse på Hamar. Du må levere prøveflaskene på servicetorget i rådhuset mellom kl. 9 og 10 de onsdagene vi tar imot.

Prøveflasker

Du kan hente prøveflasker på servicetorget mandag-fredag kl. 9-15. Rådhuset er stengt tirsdag og torsdag, så hvis du må hente prøveflasker da, må du ringe 62 45 77 00 og avtale tid først. Bestillingsskjema for analyse, mer informasjon om hvordan du tar prøvene samt priser for de ulike analysepakkene finner du lenger ned på siden.

Leveringsdatoer

Videre i 2022 kan du levere vannprøver på disse datoene:

• 25. mai
  • 8. juni
  • 22. juni
  • 13. juli
  • 3. august
  • 17. august
  • 31. august
  • 14. september
  • 28. september
  • 12. oktober