Koronaregler/corona rules

Se hva som gjelder av lokale og nasjonale tiltak.
Klikk her

See what applies to local and national measures.
Qlick here

Vi sender vannprøver gratis for deg

Siste bil i år går 15. desember.

Vannprøveflasker - Klikk for stort bildeDu kan hente vannprøveflasker på servicetorget i Trysil rådhus Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune
Trysil kommune tar imot vannprøver fra private vannkilder som vannverk, brønner og borehull og sender dem fraktfritt til analyse på Hamar. Du må levere prøveflaskene på servicetorget i rådhuset mellom kl. 9 og 10 de onsdagene vi tar imot.

Prøveflasker

Du kan hente prøveflasker på servicetorget mandag-fredag kl. 9-15. Rådhuset er stengt tirsdag og torsdag, så hvis du må hente prøveflasker da, må du ringe 62 45 77 00 og avtale tid først. Bestillingsskjema for analyse, mer informasjon om hvordan du tar prøvene samt priser for de ulike analysepakkene finner du lenger ned på siden.

Hent bestillingsskjema for vannprøver med priser

Les mer om vannprøver på SGS Antalytics Norways sider