27 søkere til fagarbeiderstillinger

21 kvinner og 6 menn har søkt på helsefagarbeiderstillinger i Trysil kommune.

Fire søkere til sykepleierstillinger

Tre kvinner og en mann har søkt på høgskolestillinger i sektor for helse og mestring.

Kunstforedrag med Ragnhild Arneberg

Vi minner om foredraget Vi snakker om kunst med Ragnhild Arneberg i Morensalen på biblioteket tirsdag 28. juni kl. 18.

Svikt i fjernvarmeleveransen i uke 30

Mange kunder øst for elva i Trysil sentrum blir berørt når Trysil Fjernvarme starter reparasjonsarbeid på hovedledningen 25. juli kl. 7.

Renseanlegg i Fulufjellet på høring

Detaljreguleringsplan for felles renseanlegg i Fulufjellet ligger ute til offentlig ettersyn. Høringsfrist 26. august.

Stolpejakt i Ljørdalen

Lørdalen Sportsklubb ønsker stolpejegere velkomne til Ljørdalen. 20 stolper har de satt ut.

Aktivitetstilbud i sentrum

Alle er velkomne til å bruke aktivitetene sentrumsutviklingsprosjektet har sørget for å få på plass i Trysil sentrum.

Ingen koronavaksine å få i sommer

Siste mulighet for å få koronavaksine i Trysil i sommer, er i dag 27. juni.

80 barn er klare for sommerskolen

Nå gleder lederteamet og aktivitetslederne seg masse til å ta i mot sommerens deltakere.

Bygg- og hyttemesse i Trysil

Trysil Næringsforum inviterer til Trysils første bygg- og hyttemesse 16. og 17. september.