Nye rektorer i Jordet og Vestre

Fra 1. februar og ut skoleåret blir det nye rektorer på Jordet skole og Vestre Trysil oppvekstsenter.

545 000 kroner på idrettsfondet

Ideelle organisasjoner som driver fysisk aktivitet, kan søke om tilskudd fra idrettsfondet. Søknadsfristen er 15. april.

Vi lager kommunedelplan for forebyggende arbeid

Vi varsler oppstart av planarbeidet og har lagt forslag til planprogram ut til offentlig ettersyn med høringsfrist 15. mars.

Fire vil være jordmor

Fire kvinner har søkt jordmorstilling i Trysil kommune.

Standup med trønderoriginal

Lørdag 11. mars kl. 21 kommer Ronny Torsteinsen til intimsalen kultur huset Hagelund med standup-showet Ronny - Min Verste Fiende.

Fire vil være teknisk sjef

Fire menn har søkt på den nye stillingen som teknisk sjef i Trysil kommune.

Februar på dagsentrene

Vi har dagsentre for aldersgruppa 60+ i fem grender. Her er åpningstidene i februar.

Isbane på Ulvsjøen på høring

Motorsport Trysil søker om å få teste ut isbanekjøring på Ulvsjøen i to vintre. Saken er sendt ut på høring med høringsfrist 20. februar.

Åpent møte om Skjæraasendagene

Alle er velkomne med innspill til hva Skjæraasendagene skal inneholde. Og skal de kommunale kulturdagene fortsatt hete det?

Runnom med Sigrid og Inga er avlyst

Forestillingen  Det er nå runnom som er dansen da  med Inga Myhr og Sigrid Stubsveen i kulturhuset Hagelund lørdag 4. februar er avlyst.