Vi har rustet opp sandvolleyballbanen

Sandvolleyballbanen på flomvollen i Trysil sentrum har fått ny sand og nytt nett. Alle er velkomne til å spille der.

Stolpejakten i Fageråsen er i gang

17. juni var det klappet og klart for stolpejakten 2022 i Fageråsen i Trysilfjellet.

De første ukrainerne er bosatt

Sist uke kom den første ukrainske familien som Trysil har sagt ja til å bosette.

Tre vil være økonomirådgiver

To menn og ei kvinne har søkt hel, fast stilling som økonomirådgiver i Trysil kommune.

Bjønnsstugua er åpen

Vaffelstua på flomvollen er sommeråpen hver dag kl. 11-15 til og med søndag 14. august.

Fem vil være vikar

Fem kvinner har søkt på vikariat i hel stilling som konsulent i sektor for helse og mestring.

Vi sender vannprøver gratis for deg

Neste bil går onsdag 13. juli.

Ledig stilling: assisterende barnehagestyrer

Hel, fast stilling i sentrumsbarnehagene Østmojordet og Nysted som etter planen skal slås sammen i en ny, stor barnehage.

Sommeren på Trysil Finnskog

De tre historielagene sør og vest i Trysil har laget et innholdsrikt program for sommeren på Trysil Finnskog.

Ledige boliger

Her finner du informasjon om ledige boliger i Trysil.