Har du hytte uten veg til døra?

Parkerer du et stykke unna og følger en sti fram til hytta? Eller ror du over et vann for å komme fram? Da vil vi høre fra deg.

Navnesak på høring

Litlskora eller Litlskåra og Litlskorhøa eller Litlskårhøa, lurer Språkrådet på. Saken ligger ute på høring til 20. mars.

Mer strømstøtte til lag og foreninger

Nå kan lag og foreninger søke om strømstøtte for perioden oktober-desember 2022. Siste frist er 15. februar kl. 13.

Middag på tvers i trivelig lag

Fire torsdager i vinter og vår kan du nyte en god to-retters for en rimelig penge i Misjonshuset i Storvegen 11.

Åpen dag i Jordet barnehage

Jordet barnehage har ledige plasser fra august. Lyst til å se hvordan det er der? Kom på åpen dag 6. februar.

20 vil være tilkallingsvikar

14 kvinner og 6 menn har søkt seg som tilkallingsvikar i sektor for helse og mestring.

Ledige stillinger: Sommervikarer

Vi trenger sommervikarer på veg-, vann- og avløpsavdelingen og i renholds- og vaktmestertjenesten. Søknadsfrist 14. februar.

26 vil jobbe på servicetorget

21 kvinner og 5 menn har søkt stillingen som konsulent på servicetorget i Trysil rådhus.

Palmehelg med Bjelleklang

Trysil Mandskor og Bjelleklang er klare for påskekonserter 1. og 2. april i kulturhuset Hagelund. Konferansier er Liv Simensen.

Ledige stillinger: student- og elevstillinger i helse og mestring

Vi har 26 ledige stillinger for studenter og elever. Søknadsfrist 9. februar.