Tilskudd til friluftsaktivitet

Frivillige organisasjoner kan søke om tilskudd fra Innlandet fylkeskommune. Søknadsfrist 1. februar.

Søk om kulturmidler

15. februar er første frist for å søke om tilskudd til prosjekter og arrangementer og tiltak for barn og unge i år.

Kommuneoverlegen informerer

125 testet positivt på korona i Trysil i uke 2.

Standup-show med Tore Sagen er utsatt

Tore Sagen gjør standup i kulturhuset Hagelund er utsatt til 10. september.

Søk om fritidsstipend

Også i år har kommunestyret satt av 140 000 kroner til fritidsstipend til barn og unge.

FHIs karantenekart

Nå må alle reisende over 18 år som ikke har gyldig koronasertifikat, i karantene når de kommer til Norge.

Nærkontakt til smittet?

Her ser du hva som gjelder med hensyn til karantene og testing. Og hva du skal gjøre om du blir smittet.

Ledig stilling: renholder

Fast 44,5 %-stilling på Vestre Trysil oppvekstsenter er ledig. Søknadsfrist 4. februar.

Bli med på feiringen av Vår dag

Organisasjoner og foreninger inviteres til å være med å markere Frivillighetens år 2022 med sin egen dag.

Alvorlig syke barn kan få koronavaksine

Barn i Sør-Østerdal 5-11 år med alvorlige sykdommer kan få koronavaksine i Elverum.