Regler ved innreise til Norge/rules upon entry into Norway

Alle grenseovergangene til Norge er åpne, men noen reisende skal fortsatt teste seg og gå i karantene.
Klikk her og se om du er en av dem.

Some travellers to Norway still have to take a test for the coronavirus upon arrival and enter a travel quarantine.
Qlick here to find out if you are one of them.

Historisk gudstjeneste

Trysil kirke feirer 160 år og inviterer til historisk gudstjeneste søndag 24. oktober kl. 11.

Legesenteret stenger i månedsskiftet

Trysil legesenter er stengt fra torsdag 28. oktober kl. 14 til og med mandag 1. november.

Møtet i forvaltning og teknisk drift 23.9.2021

Hovedutvalg for forvaltning og teknisk drift begynte møtedagen med befaring på Fageråskjølen.

Glimrende festforestilling

Skjæraasenprisvinneren Frida Ånnevik leverte en perle av en konsert på Skjæraasendagenes festforestilling.

24 tryslinger tar helselederutdanning

I løpet av fire år skal de gjennom åtte moduler samtidig som de er på jobb som vanlig.

Influensavaksinen har kommet

Bestill time på tlf. 62 45 78 50 . Fra 14. oktober vaksinerer vi til kl. 18 på kveldene.

Endringer blant fast ansatte i september

En takket ja til og seks sa opp faste stillinger i Trysil kommune i september.

Mørke gatelys i Vestbyvegen

Trysil kommune får ikke gjort noe med gatelysene i Vestbyvegen før Elvia har ordnet en jordfeil.

Ungdomsskoleelevene ønsker OD-oppdrag

For 300 kroner kan du få hjelp av en ungdomsskoleelev på Operasjon Dagsverk (OD) 4. november.

FHIs karantenekart

Her ser du hvilke land som har karantene- og testplikt ved innreise til Norge.