Korona

Ingen har testet positivt på korona i Trysil denne uka.
Se oppdatert koronainformasjon

Vi er snart ferdige med første dose til siste gruppe, friske i alderen 25-39 år.
Se oppdatert vaksineinformasjon

Koronatelefoner

Spørsmål om korona: 94 02 38 96 (mandag-fredag kl. 8-15), Trysil.koronainfo@trysil.kommune.no
Spørsmål om testing: 40 40 96 30 (mandag-fredag kl. 8-15 - utenom kontortid legevakt 116 117)
Spørsmål om vaksinering: 94 00 13 75 (mandag-fredag kl. 8-15), koronavaksine@trysil.kommune.no

Bussbillett på SMS

Du kan kjøpe bussbillett på Innlandstrafikks busser på SMS.

Velkommen på fredagsbingo

Aktivitør Marielle Heien ønsker alle over 60 år velkommen på fredagsbingo på sykehjemmet.

Garderobene på Sønsthagen er ferdige

Garderobene ved bassenget på Sønsthagen har fått en ansiktsløftning verdt drøyt 1,1 million kroner.

Telenor om kobbernettet

Telenor har vært på Trysil-besøk og blant annet orientert om endret tidspunkt for nedlegging av kobbernettet.

Nysted-unger gledet gamle

I dag har fem unger fra Nysted barnehage gledet beboere på sykehjemmet med sang og tegninger.

Bredbånd til alle i løpet av 2022

Siste etappe av bredbåndutbygginga er noe forsinket, men alle får i løpet av 2022, melder Telenor.

Aksellastrestriksjoner i Trysil

Det er innført aksellastrestriksjoner på flere veger i Trysil.

61 koronarammede bedrifter har søkt om tilskudd

61 Trysil-bedrifter har søkt om tilskudd fra ventilordningen på 1 700 321 kroner.

Møte i formannskapet 13.4.2021

Opptaket fra formannskapsmøtet 13. april er ferdig redigert og tilgjengelig på kommune-TV.

7,7 millioner koronakroner til Trysil

Ordføreren ble så glad at han nesten tok til tårene da Trysil i går fikk 7,7 millioner koronakroner.