34 søkere til fagarbeiderstillinger

31 kvinner og 3 menn har søkt på helsefagarbeiderstillinger i Trysil kommune.

Vellykket elevbedriftsmesse

Elevbedriftsmessen i kulturhuset Hagelund 28. april ble en suksess.

Fastlegene i Trysil

Ingen av de sju fastlegene i Trysil har ledige plasser på lista si.

Trysilrussen vant gullbøssa

De 30 bøssebærerne samlet inn hele 79 000 kroner til årets kreftaksjon Krafttak mot kreft.

Kulturskolens frister

31. mai er fristen både for å søke om plass, si opp plass og bekrefte at man vil beholde plassen man har nå også neste skoleår.

Mai på dagsentrene

Vi har dagsentre for aldersgruppa 60+ i fem grender. Her er åpningstidene i mai.

Bedriftsbesøk hos Trysil Byggprodukter

Ordfører Erik Sletten og næringssjef Marie B. Låte har vært på bedriftsbesøk hos Trysil Byggprodukter AS i Innbygda.

27 vil ha konsulentstilling

25 kvinner og 2 menn har søkt på hel, fast stilling som konsulent i sektor for helse og mestring.

Ti vil jobbe på lønns- og personalavdelingen

Åtte kvinner og to menn har søkt på hel, fast stilling som konsulent på lønns- og personalavdelingen i Trysil kommune.

Ledige stillinger: IKT-lærlinger

SÅTE IKT har tre ledige læreplasser i dataelektronikerfaget/IT-drift fra høsten. Søknadsfristen er 23. mai.