Ari Behn salgsutstilling

Besøk utstillingen med Behns malerier og trykk fra onsdag 5. til søndag 9. oktober på Galleri Vågal.

Tilskudd fra Femund-/Trysilvassdraget fiskefond

Søknadsfristen for tilskudd fra Femund-/Trysilvassdraget fiskefond runde to i år er 1. november.

Varm og rørende teaterforestilling om demens

Teater Innlandets forestilling Før jeg glemmer at jeg elsker deg: Jeg elsker deg vises onsdag 30. november kl. 19.30 i kulturhuset Hagelund.

Nytt land! kommer til Trysil

Teater Innlandet gjester Trysil med stykket Nytt land! torsdag 17. november kl. 19.30 i kulturhuset Hagelund.

Musepest er påvist

Mattilsynet har slått fast at musepest er årsaken til at det er så mange døde mus og lemen i år. Musepest er ikke farlig for kjæledyr.

Pappapermisjon? Bli med på pappatreff

Helsestasjonen inviterer til uformelle pappatreff tre ganger i høst. Har du pappapermisjon, ta med deg ungen og bli med.

Ledige stillinger: jordmødre

Vi har nå ledig to hele stillinger som jordmor. Søknadsfrist 28. september.

Foredrag om eldreliv

Forfatter Guro Hoftun kommer til frivilligsentralen på Sønsthagen torsdag 29. september kl. 18.

Fjerde koronavaksine tilbys alle over 65 år

Kommuneoverlegene i Sør-Østerdal anbefaler alle over 65 år å ta denne nye oppfriskningsdosen. Også denne vaksinen er gratis.

Ledige stillinger: student- og elevstillinger i helse og mestring

Vi har 26 ledige helgestillinger for studenter og elever, de fleste er faste. Søknadsfrist 26. september.