Ingen koronavaksine å få i sommer

Det er ikke mulig å få koronavaksine i Trysil i sommer.

Bygg- og hyttemesse i Trysil

Trysil Næringsforum inviterer til Trysils første bygg- og hyttemesse 16. og 17. september.

Dagsturhytta blir i Grimsåsen

Trysils dagsturhytte blir på Grimstad i Grimsåsen cirka en kilometer fra Trysil sentrum.

Studiereise til Zermatt og Chamonix

SITE 3-prosjektet har vært på studiereise til to verdensledende helårsdestinasjoner - Zermatt og Chamonix i Alpene.

Kommunestyremøtet 21.6.2022

Paal Kjellin, Jonas Ås og Agnar Holmseth stilte hver sine spørsmål til ordføreren i folkets spørretime i kommunestyrets sommermøte.

Spreke politikere i storefri

De var blide, lekne, spreke og fulle av innsats politikerne i kommunestyret da Destinasjon Trysil inviterte til Verdens største storefri.

Rett på billigere barnehageplass?

Familier med lav inntekt kan søke om redusert foreldrebetaling og/eller gratis kjernetid.

Vi har rustet opp sandvolleyballbanen

Sandvolleyballbanen på flomvollen i Trysil sentrum har fått ny sand og nytt nett. Alle er velkomne til å spille der.

Stolpejakten i Fageråsen er i gang

17. juni var det klappet og klart for stolpejakten 2022 i Fageråsen i Trysilfjellet.

De første ukrainerne er bosatt

Sist uke kom den første ukrainske familien som Trysil har sagt ja til å bosette.