Koronakart for Innlandet

Statsforvalteren i Innlandet har en kartløsning der du kan følge med på koronautviklingen i fylket.

Siste dag som rådmann

I dag, 30. april 2021, har Jan Sævig sin siste dag som rådmann i Trysil kommune.

Møte i kommunestyret 27. april 2021

Opptaket fra kommunestyremøtet 27. april er ferdig redigert og tilgjengelig på kommune-TV.

Bussbillett på SMS

Du kan kjøpe bussbillett på Innlandstrafikks busser med SMS.

Velkommen på fredagsbingo

Aktivitør Marielle Heien ønsker alle over 60 år velkommen på fredagsbingo på sykehjemmet.

Renoverte garderober på Sønsthagen

Garderobene ved bassenget på Sønsthagen fikk våren 2021 en ansiktsløftning verdt drøyt 1,1 million kroner.

Telenor om kobbernettet

Telenor har vært på Trysil-besøk og blant annet orientert om endret tidspunkt for nedlegging av kobbernettet.

Nysted-unger gledet gamle

I dag har fem unger fra Nysted barnehage gledet beboere på sykehjemmet med sang og tegninger.

Bredbånd til alle i løpet av 2022

Siste etappe av bredbåndutbygginga er noe forsinket, men alle får i løpet av 2022, melder Telenor.

Møte i formannskapet 13.4.2021

Opptaket fra formannskapsmøtet 13. april er ferdig redigert og tilgjengelig på kommune-TV.