Se Trysil i bilder - før og nå

På norgeibilder.no kan du se hvordan det så ut i Trysil før i tida og sammenlikne med i dag - eller i alle fall i 2017.

Vi skriver om arrangementene deres

Alle som melder inn arrangementer til den digitale kulturkalenderen vår, får gratis omtale her på kommunens hjemmeside og Facebook-side.

Trivelig grendejubileum i Varaholla

Lørdag 16. juli feiret Varaholla sine første 300 år som grend.

Vil du leie bassenget på Sønsthagen?

Lag, foreninger og private kan nå søke om å leie bassenget på kveldstid på ukedager skoleåret 2022/2023.

SMS om feiing og tilsyn

Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS (MHBR) sender nå SMS for å varsle når de kommer på feiing og tilsyn.

Tre fikk tilskudd fra viltfondet

Hovedutvalg for forvaltning og teknisk drift har innvilget tre av fem søknader om tilskudd fra Trysil kommunes viltfond.

Livet i skogene

Varaordfører Stine Akre syntes det var en ære å få være med på åpninga av kunstutstillingen Livet i skogene på Håberget Gård rett innafor Elverumsgrensa 10. juli.

Sigmund Løvåsen kommer på Skjæraasendagene

Og han kommer sammen med musikerne Erlend Apneseth og Frode Haltli med forestillinga Vandring som de skrev til Festspela på Ørsta i fjor.

Klassisk møte på Skjæraasendagene

Endelig skal Trysil Mandskor få vist fram sin klassiske side - på en storkonsert med de fire dyktige verdensmusikerne i GLO2020.

Eierskiftekurs i landbruket

Statsforvalteren gjør oppmerksom på at Innlandet bondelag arrangerer kurs i eierskifte tre steder i Innlandet.