Ledig stilling: avdelingsleder på institusjonskjøkkenet

Hel, fast stilling med søknadsfrist 17. juli.

Dessertglass med jordbær, is, krem og mandelflak - Klikk for stort bildeInstitusjonskjøkkenets hovedoppgave er å gi pasienter, pårørende og ansatte en god matopplevelse.

Vi ønsker oss en leder som:

  • kan lede og administrere avdelingen for å skape mat- og måltidsopplevelser som bidrar til at den enkelte får ivaretatt sine fysiologiske, psykososiale og kulturelle behov og samtidig blir gitt mulighet til å ivareta egne mattradisjoner og spisevaner.
  • kan være ansvarlig for at tjenestene er i samsvar med lover, forskrifter og andre sentrale og interne bestemmelser.
  • kan bidra til utvikling av tjenestene.
  • kan drifte avdelingen både faglig, økonomisk og personalmessig innenfor vedtatt ramme.
  • tør, vil og kan aktivt bidra til kommunens visjon Stavtaket foran.
  • kommuniserer, samarbeider og samhandler godt. 
  • har evne til nytenking og er innovativ i forhold til utvikling av fagområdet og tjenesten.
  • er en god relasjonsbygger og bidragsyter til et godt arbeidsmiljø.

Stillingen er ledig for snarlig tiltredelse.


Gå til utlysningstekst og søknadsskjema for avdelingslederstillingen på institusjonskjøkkenet

Kontakt oss

Stina Brenden
Konstituert enhetsleder
Trysil bo- og aktivitetssenter
E-post
Telefon 40 42 78 12