Søknad om barnehageplass 2022/2023

Vi tar imot søknader hele året og tildeler plass hvis det er noen ledige.

Tegning av to jenter og en gutt som holder i hverandre og hopper - Klikk for stort bildeAlle som vil benytte seg av lovfestet rett til barnehageplass, må søke innen 15. februar.
Hovedopptaket var 15. februar. Disse måtte søke innen fristen:

• De som vil benytte seg av lovfestet rett til barnehageplass, det vil si: barn som er bosatt i Trysil kommune og som er født før 1. desember 2021
  • De som ønsker å endre plassen de har, det vil si: bytte eller endre dager eller bytte barnehage
  • De som har barnehageplass nå og fortsatt ønsker å ha det, men som ikke har adresse i Trysil i Folkeregisteret

Vi har felles opptak for kommunale og private barnehager, så dette gjelder uansett hvilken barnehage du ønsker plass i.

Neste frist 1. september

For de som ønsker plass fra 1. desember eller senere og ikke har lovfestet rett til barnehageplass, er neste søknadsfrist 1. september.

Søknadene

Alle som har norsk fødselsnummer, skal bruke det digitale søknadsskjemaet vårt. De som ikke har norsk fødselsnummer, bruker det andre søknadsskjemaet under her, eller kontakter servicetorget i Trysil rådhus for å hente papirskjema der, tlf. 62 45 77 00 mandag-fredag kl. 9-15.

Gå til digitalt søknadsskjema om barnehageplass

Gå til søknadsskjema om barnehageplass for søkere uten norsk fødselsnummer

Informasjon om søknad om plass i kommunal barnehage 2022/2023 (PDF, 257 kB)

Informasjon om søknad om plass i privat barnehage 2022/2023 (PDF, 406 kB)