Vannmåleravlesning

Alle som fikk installert vannmåler før 2019, må lese av målerstanden to ganger i året. Frist for å melde inn forbruket andre halvår 2023, er 31. desember.

Meld inn målerstanden digitalt her

Næringsavdelingen besøker serveringsbedrifter

Nå har de besøkt Marielle’s Snackbar.

Line Menes, Marielle Faldmo og Marie B. Låte - Klikk for stort bildeNæringsavdeligen på besøk hos Marielles Snackbar. Fra venstre Line Menes, Marielle Faldmo og Marie B. Låte. Trysil kommune Denne uken besøkte næringsavdelingen Marielle’s Snackbar i Høgegga i Trysilfjellet, og her ble de møtt av et meget hyggelig vertskap.

- Jeg liker å servere gode opplevelser, sier Marielle Faldmo som driver snackbaren.

Besøksrunde

I høst startet næringsavdelingen opp igjen med å besøke skjenkebedriftene i Trysil. - Da siste bølge med pandemi kom måtte vi ta en pause, men nå er vi godt i gang igjen, forteller næringskonsulent Line Menes.

Blir kjent med næringen

- Forvaltningen av alkoholloven og serverings- og skjenkebevillinger ligger til næringsavdelingen. Dette er en næring som er svært viktig for reiselivet og Trysil kommune.  Det er derfor viktig for meg som er ny i stillingen å bli kjent med hvert sted og driverne. Da blir det lettere å ha en god dialog, sier næringssjef Marie B. Låte.

Fram til nå har næringsavdelingen besøkt i overkant av 10 bedrifter. - Planen vår er å ha besøkt alle serveringsbedriftene før påske, opplyser Marie.

Ta kontakt hvis du ønsker et besøk hos din bedrift!

Kontakt oss

Anja Holmøy Aamold
Næringssjef
Næringsavdelingen
E-post
Telefon 90 74 20 52
Til toppen