Kunstworkshop for ungdom

Trysil kommune inviterer til gratis kunstworkshop for ungdom som har lyst til å lage bidrag til UKM 2024. Oppstart torsdag 7. desember. 

Bilde av Charlotte Nerberg som er instruktør under kunstworkshopen - Klikk for stort bildeKunstner Charlotte Nerberg vil vise frem en haug med ulike teknikker for både maling og tegning Trysil kulturskole

- Kunstworkshopen er for alle fra 8. klasse til og med elever på videregående skole. Kulturskolen åpner lokalene sine. Charlotte Nerberg, som er lærer i visuell kunst på kulturskolen, vil lære bort et bredt utvalg av tegne- og maleteknikker, sier rådgiver i sektor for oppvekst Beathe Helen Sande. 

Kurset

- Workshopen går over sju uker, er gratis og foregår på torsdager.  Vi står for alt av utstyr så dette er et kjempetilbud,. Oppstart er torsdag 7. desember kl. 14.45-16.  Siste dag er 25. januar, sier Beathe og håper riktig mange som er glade i å tegne og male melder seg på.

Påmelding sendes på e-post til oline.charlotte.nerberg@trysil.kommune.no eller på tlf. 95 89 75 20. Det er ingen påmeldingsfrist, men du må melde deg på før første workshop 7. desember.

Kontakt oss

Beathe Helen Sande
Rådgiver oppvekst
Sektor for oppvekst
E-post
Telefon 47 45 64 99
Til toppen