Lån fem gratis filmer i måneden

Trysil folkebibliotek tilbyr nå en ny digital tjeneste; se fem filmer fra Filmoteket gratis hver måned.

Kvinne ser film på pc og spiser popcorn - Klikk for stort bildePå Filmoteket får du tilgang til over 1 800 filmer og serier. filmoteket.no

- Det du trenger for å få tilgang til filmene, er nasjonalt lånekort og pinkode og ha Trysil folkebibliotek som hjemmebibliotek. Er du usikker, kontakt oss. Filmtilbudet erstatter DVD som vi ikke kjøper inn nye av. Men vi låner ut de vi har så lenge de fungerer - og vi kan skaffe DVD-er fra andre bibliotek også, sier biblioteksjef Tone Odden.

På alle plattformer

Filmene du låner, kan du se på nettbrett, PC og telefon i alle de kjente nettleserne - eller du kan overføre dem til TV via AirPlay og Chromecast. Du kan se filmene så mange ganger du vil i løpet av 48 timer. Og er du usikker på hva du skal låne, kan du lese om filmen og spille av en trailer før du bestemmer deg.

1 800 filmer og serier

På Filmoteket ligger det mer enn 1 800 filmer og serier. Du kan velge blant norske, nordiske og internasjonale titler som treffer både barn, ungdom, familier, voksne og seniorer. Utvalget spenner fra klassikere, filmatiserte bøker, store Oscar-vinnere og såkalte blockbustere (storselgere) til smalere filmer i arthaus/ independent-kategorien.

Les mer om Filmoteket og hvordan du låner filmer

Kontakt oss

Tone Odden
Biblioteksjef
Trysil folkebibliotek
E-post
Telefon 40 03 88 35
Anne Karine Sørhus
Barnebibliotekar
Trysil folkebibliotek
E-post
Telefon 40 43 69 39
Marthe Lindstad
Bibliotekmedarbeider
Trysil folkebibliotek
E-post
Telefon 62 45 77 75
Til toppen