Trysil på volleyballkartet

11. august 2021 satte varaordfører Stine Akre Trysil på volleyballkartet.

Stine Akre limer en prikk på Trysil på kart på buss. To gutter ser på. - Klikk for stort bildeVaraordfører Stine Akre satte Trysil på volleyballkartet. Anne N. Sætre, Trysil kommune
Det skjedde i forbindelse med at Sandasol-prosjektet med klubbveileder Kate Sønstebø i Norges Volleyballforbund og landslagstrener Alexandre Peres kom til Trysil for å lære bort volleyballtriks og -tips. Alexandre er brasiliansk og landslagstrener for de norske sandvolleyballagene til gutter U18 og jenter U20 og U22. Og kartet - det er på prosjektets Morgan bobil.

To runder

Alexandre og Kate kjørte to runder med tips og triks, først på Prestgardsjordet og så på sandvolleyballbanen på flomvollen.

- Målet med prosjektet er å spre sandvolleyballglede og -kunnskap til alle vi møter på vår veg, sier Kate som har vært over hele landet for å gjøre nettopp det.

Ballgave

Før de dro igjen, fikk kommunen et nett med ti volleyballer i gave.

- Dem legger vi i utstyrskassa ved sandvolleyballbanen - og på Prestgardsjordet bare vi får opp nett der. Så håper vi riktig mange begynner å spille volleyball, sier kultursjef Anne N. Sætre.

Anne Norderhaug Sætre
Kultursjef