Tilskuddsportalen for lag og foreninger

Trysil kommune abonnerer på Tilskuddsportalen. Dermed kan alle lag og foreninger her få tilgang.

Ester Borg Rasmussen - Klikk for stort bildeFrivilligkoordinator Ester Borg Rasmussen Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune  

​I Tilskuddsportalen ligger det rundt 1 360 tilskuddsordninger som lag og foreninger kan søke på. I tillegg er det cirka 2 200 tilskuddsordninger for offentlig forvaltning der.

Effektiv oversikt

For de som driver lag og foreninger på fritida, er det bortimot umulig å holde seg orientert om alle tilskuddsordninger man kan og bør søke på. Det er der Tilskuddsportalen kommer inn i bildet. Portalen er et effektiv verktøy for å skaffe seg oversikt.

Få tilgang

Lag og foreninger kan ha inntil tre brukere hver i portalen, forteller frivilligkoordinator Ester Borg Rasmussen som er den i Trysil du kontakter om du har spørsmål. Brukerne skal sitte i styret eller ha annen sentral rolle i foreningen. Og foreningen må ha adresse i Trysil.

Slik gjør du

  1. Gå inn på Tilskuddsportalen på lenken nederst på siden her.
  2. Skriv Trysil i feltet "Skriv inn navn på din kommune eller organisasjon".
  3. Klikk på "Lag og foreninger i Trysil".
  4. Fyll inn etterspurt kontaktinformasjon.
  5. Kryss av for å «bekrefte at du er sentral rolle i organisasjonen».
  6. Klikk på "Forespørsel".
  7. Når du er godkjent, mottar du en e-post med bekreftelse på registreringen. Det er viktig at du klikker på aktiveringslenken i den e-posten.
  8. Velg ønsket passord.

NB! Om du synes det tar tid før du får e-post med aktivering, sjekk søppelposten din. Det skal ikke ta mer enn en arbeidsdag før du får beskjed.

Begrens med søk

Det vil ta tid å gå gjennom alle tilskuddsordninger, så begrens søket ditt for å finne de relevante for deg. 

- Bruk søkeord, eller kryss av for målgruppe, emneord eller kategorier. Under hver tilskuddsordning ligger en link til tilskuddsordningens hjemmeside. Hver tilskuddsordning kan du lagre, dele og laste ned i kalenderen din, f.eks. med søknadsfrist, sier Ester.

Lokale ordninger

- Det er et krav at ordningen minimum skal gjelde tre kommuner. Mange legater er derfor ikke presentert i sjølve Tilskuddsportalen. Men under «Lokale ordninger» ligger en oversikt over tilskuddsordninger som kun er tilgjengelige for lag og foreninger og innbyggere i Trysil kommune, sier Ester.

Veiledning

Har du spørsmål eller trenger veiledning, kan du kontakte frivilligkoordinator Ester Borg Rasmussen, eller Tilskuddsportalen på support@tilskuddsportalen.no, tlf. 62 52 13 00. 

Se mer informasjon på Tilskuddsportalens Facebook-side

Gå til Tilskuddsportalen

Kontakt oss

Ester Borg Rasmussen
Frivilligkoordinator
E-post
Telefon 474 72 918
Til toppen