Lyst på styreplass?

Registrer deg på Styreportal Innlandet. Der kan de som er ute etter styrekandidater, enkelt finne deg.

Møterom med seks blå stoler, hvitt bord og tv-skjerm - Klikk for stort bildeEr du nysgjerrig på styreverv eller ønsker flere styreverv? Registrer deg gratis og gjør kompetansen din synlig foretak som søker etter styrekandidater.

Styreportalen er en styrekandidat-database for Innlandet som skal bidra til å gjøre det enkelt å koble de som ønsker styreverv, med Innlandets bedriftsstyrer. Trysils næringssjef Anja Holmøy Aamold håper mange tryslinger og hyttetryslinger registrerer seg der, og at lokale bedrifter bruker databasen aktivt til å finne aktuelle kandidater til sine styrer.

Dette registrerer du

Blant opplysningene du skal legge inn, er:

  • Navn
  • Kontaktinformasjon
  • Utdanning
  • Kompetanse/bakgrunn
  • Bransje
  • Eventuell erfaring fra profesjonelt styrearbeid 

- Om du er helt vanlig ansatt, med eller uten leder- eller styreerfaring, kvinne eller mann, ung eller voksen – bedrifter i Innlandet kan trenge nettopp DEG i sitt styre! skriver Lillehammer Næringsforening som sammen med Formue AS og Alver AS står bak databasen.

Databasens mål

- Målet med databasen er å skape en kandidatliste som skal bidra til å profesjonalisere styrearbeidet i Innlandets virksomheter gjennom å sørge for flere eksterne styremedlemmer, øke kvinneandelen i bedriftsstyrene, få inn flere yngre kandidater samt personer med internasjonal erfaring. I tillegg legger vi til rette for økt deltagelse til idrett og frivillige styrer, står det på styreportalinnlandet.no.

Registrer deg på styreportalinnlandet.no - eller søk etter styrekandidater der

Til toppen