Gratulerer til Norda Mørs med diskgolfbane!

Ordføreren har åpnet en splitter ny diskgolfbane i Jordet og har også kastet den aller første disken.

En gruppe mennesker står samlet ved en grusveg - Klikk for stort bildeBra frammøte da diskgolfbanen i Jordet ble åpnet. Line Vingelsgaard

- Gratulerer alle sammen med en flunkende ny diskgolfbane! Dere får det til her Norda Mørs – her realiseres det ene prosjektet etter det andre. Dere er flinke! roste ordfører Turid Backe-Viken.

Ni hulls bane

Norda Mørs diskgolfbane ligger ved Jordet skistadion. Det er en ni hulls bane, men nå planlegges det for en utvidelse til 18 hull allerede i høst eller til våren. Banen Norda Mørs ligger også på Udisc appen hvor du kan notere score, finne flere diskgolfbaner, se statistikk, måle kast, konkurrere med andre med mer.

Utlån av disker

Trenger du å låne disker, ligger disse til utlån i en kasse bak infotavla på banen. Ved diskgolfbanen er det gode parkeringsmuligheter og forbi infotavla er det også et toalett.

Åpent for alle

Diskgolfbanen er åpen 24/7. Det er gratis å spille, men bidrag på Vipps kommer godt med når banen skal utvides med ni nye hull. Du finner Vippsnummer på plakater ved hvert hull. Det er også satt ut benker ved tre av hullene og ved infotavla.

Diskgolfgruppa

Gjengen som står bak diskgolfbanen er Trond Engerbakk, Arne Østby, Kim Andre Sandbakk, Asgeir Andersen, Niklas Enger, Simen Borgen og Line Vingelsgaard.

- Vi har også fått god hjelp av Martin Engerbakk, Trond Østby, Sander Engerbakk, Per Egil Heien, Trykkeriet og Maxbo Trysil. Vi er veldig takknemlige for alle midler og god hjelp som vi har fått! sier Line.

Finansieringen

Arbeidsgruppa startet planleggingen i september 2023 og fikk 25 000 kroner fra Trysil Frivilligråd til å bygge diskgolfbanen. I vinter fikk gruppa godkjenning av alle grunneierne, og finansieringen kom på plass med pengegave pålydende 15 000 kroner fra Nordre Trysil Arbeiderlag og 70 000 kroner fra Sparebankstiftelsen. I mai ble alt av utstyr og materialer kjøpt inn og byggingen kunne starte.

- Vi håper mange vil besøke den splitter nye bana vår Norda Mørs gjennom sommeren og høsten! sier Line.

Du kan følge aktivitetene på diskgolfbanen på instagram kontoen nordamors.diskgolf.

Til toppen