Skjæraasendagene - kulturfest i Trysil 30. september-8. oktober

Statue av Einar Skjæraasen på Prestgardsjordet i Trysil sentrum - Klikk for stort bilde

I helga:

  • Lørdag kl. 11: Åpning av Espen Eiborgs utstilling i Galleri Vågal
  • Lørdag kl. 13: Ordfører åpner Skjæraasendagene og Frode Normans utstilling Du ska itte trø i Morensalen på biblioteket.
  • Lørdag kl. 19: Hold kjeft, det er Ibsen! Standup-monolog med Liv Gulbrandsen i kulturhuset Hagelund
  • Søndag kl. 17: Gratis kino - Løvenes Konge
  • Søndag kl. 19.30: Gratis kino - Bodies Bodies Bodies

Se hele programmet for Skjæraasendagene - kulturfest i Trysil

Fritidsstipend for barn og unge

Så langt i år har vi delt ut 120 000 kroner i fritidsstipend til barn og unge. Vi har 50 000 kroner til som vi kan bruke.

Beina til skater og fotballspiller på henholdsvis skatebrett og fotball - Klikk for stort bildeForesatte til barn og unge i alderen 5-19 år kan søke om fritidsstipend. Illustrasjonsfoto

Kommunestyret bevilget 170 000 kroner til fritidsstipend til barn og unge i år. 42 har fått slikt stipend så langt i år.

Hvem kan søke?

Alle foresatte som ikke klarer å dekke utgiftene til de fritidsaktivitetene barna ønsker å være med på, enten fra egen lommebok, eller med økonomisk bistand fra NAV eller andre, kan søke. Barna må ha bostedsadresse i Trysil i Folkeregisteret og være i alderen 5-19 år.

Retningslinjer

Hovedutvalg for oppvekst og kultur vedtok retningslinjer for det kommunale fritidsstipendet 25. januar 2023. Der står det for eksempel at ingen kan regne med å få stipend til mer enn én aktivitet per barn. Stipendet kan brukes til for eksempel kontingenter, lisenser, cuper og liknende, og i noen tilfeller til utstyr.

Se retningslinjene for Trysil kommunes fritidsstipend

Søknader

Det er ingen søknadsfrist. Vi behandler søknadene fortløpende. Bruk helst det digitale søknadsskjemaet vårt der du logger deg inn med ID-porten.

Søk om fritidsstipend

Les mer om fritidsstipendet

Kontakt oss

Beathe Helen Sande
Rådgiver oppvekst
Sektor for oppvekst
E-post
Telefon 47 45 64 99
Til toppen