Korona

Kommuneoverlegen ber oss huske at vi fortsatt lever i en pandemi.

Se oppdatert koronainformasjon

Vi vaksinerer nå gruppe 8; friske i alderen 55-64 år. I Trysil tilbys kun Pfeizer-vaksine.

Se oppdatert vaksineinformasjon

Koronatelefoner

Spørsmål om korona: 94 02 38 96 (mandag-fredag kl. 8-15)
Spørsmål om testing: 40 40 96 30 (mandag-fredag kl. 8-15 - utenom kontortid legevakt 116 117)
Spørsmål om vaksinering: 94 00 13 75 (mandag-fredag kl. 8-15)

Bli med på Sommerles

Sommerles er for 1.-7. klassinger og varer fra 1. juni til 31. august.

Regnskoghjørnet i lesebingen på Trysil folkebibliotek. - Klikk for stort bildeRegnskoghjørnet i lesebingen på Trysil folkebibliotek. Tone Odden, Trysil kommune 130 tryslinger var med i fjor. Skikkelig bra, synes barnebibliotekar Anne Karine Sørhus. Men: Det er plass til flere, så hiv deg med.

Norges kuleste

Sommerles kalles Norges kuleste lesekampanje. 120 000 barn fra hele Norge deltok i fjor! Målet med kampanjen er å motivere barn til å lese så mye de bare orker i løpet av sommerferien. Jo mer de leser, jo større lesekompetanse får de.

Digitalt

Lesekampanjen er digital og ligger på sommerles.no. De som vil være med, går inn der og lager seg en profil. Der registrerer de alt de leser. De får XP (poeng) for hver side de leser og kan følge med på hva vennene deres leser. De får også gode lesetips og kan løse artige oppgaver.

Kule premier

- På sommerles.no kan de i tillegg til å samle poeng for alt de leser, også gjøre seg fortjent til både digitale trofeer og kule premier som de kan hente hos oss på biblioteket, sier Anne Karine. På Trysil folkebibliotek har de i anledning Sommerles laget et regnskoghjørne av lesebingen sin.

Den magiske regnskogen

Hvorfor, spør du  kanskje? Jo, fordi den spesialskrevne og spennende fortellingen som de får tilgang til på sommerles.no i år heter Den magiske regnskogen. Den er det Mari Moen Holsve som har skrevet.

Gå til sommerles.no

Anne Karine Sørhus