Bedriftsbesøk hos Trysil Byggprodukter

Ordfører Erik Sletten og næringssjef Marie B. Låte har vært på bedriftsbesøk hos Trysil Byggprodukter AS i Innbygda.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Erik Sletten, Per Guttorm Skaaret, Marianne Walterson, Roger Westad og Marie B. Låte - Klikk for stort bildePer Guttorm Skaaret, Marianne Walterson og Roger Westad er tre av de fem ansatte på Trysil Byggprodukter som ordfører Erik Sletten og næringssjef Marie B. Låte har vært på besøk hos. Hege Stengrundet  
Næringssjefen skriver:

Bedriften startet som snekkeri i 1994. Da laget de blant annet kjøkken og garderober. Etter hvert har bedriften utviklet seg. I dag er hovedproduktet videresalg og montering av foldevegger og teleskoptribuner. Produktene blir importert fra Frankrike, Sverige, Nederland, Tsjekkia der Trysil Byggprodukter har hatt godt samarbeid med leverandører over lang tid. 

Rekordomsetning

- Byggebransjen har gått veldig bra under pandemien, kanskje med unntak av de første månedene i 2020 da det først ble helt stille. Fjoråret er det beste året noensinne for vår del med en omsetning på cirka 30 millioner kroner. Vi leverer over hele Norge, så for oss er avstanden til Gardermoen avgjørende. Derfra når vi hele Norge på noen timer, sier daglig leder Per Guttorm Skaaret. 

Referanseliste

Bedriften har i dag fem ansatte og er godt kjent i markedet. De leverer i hovedsak til større prosjekter, både private og offentlige. De har for eksempel levert både teleskoptribune og foldevegg til det nye Munch-museet. På referanselisten har de også blant annet Ibsens hus i Oslo som skal fungere som erstatning for noe av virksomheten når Nasjonaltheatret stenger for renovering.

Næringssjefen er imponert over bedriftens referanseliste på prosjekter, og ordføreren synes det er godt å se at de også leverer lokalt. Trysil Byggprodukter har levert foldeveggen i multihallen på Radisson Blu Resort Trysil. 

Til toppen