Tilskuddsportalen

​I Tilskuddsportalen ligger det over 1 000 tilskuddsordninger som lag og foreninger i Trysil kan søke på.

Lag og foreninger i Trysil kan bruke Tilskuddsportalen for å skaffe seg oversikt over tilskuddsordninger. De kan ha inntil tre brukere hver. Brukerne skal sitte i styret eller ha annen sentral rolle i foreningen. Og foreningen må ha adresse i Trysil.

Slik gjør du

  1. Gå inn på Tilskuddsportalen på lenken nederst på siden her.
  2. Skriv Trysil i feltet "Skriv inn navn på din kommune eller organisasjon".
  3. Klikk på "Lag og foreninger i Trysil".
  4. Fyll inn etterspurt kontaktinformasjon.
  5. Kryss av for å «bekrefte at du er sentral rolle i organisasjonen».
  6. Klikk på "Forespørsel".
  7. Når du er godkjent, mottar du en e-post med bekreftelse på registreringen. Det er viktig at du klikker på aktiveringslenken i denne e-posten.
  8. Velg ønsket passord.

NB! Om du synes det tar tid før du får e-post med aktivering, sjekk søppelposten din. Det skal ikke ta mer enn en arbeidsdag før du får beskjed.

Begrens med søk

Det vil ta tid å gå gjennom alle tilskuddsordningene, så begrens søket ditt for å finne de relevante for deg. Bruk søkeord, eller kryss av for målgruppe, emneord eller kategorier. Under hver tilskuddsordning ligger en link til tilskuddsordningens hjemmeside. Hver tilskuddsordning kan du lagre, dele og laste ned i kalenderen din, f.eks. med søknadsfrist.

Lokale ordninger

For at tilskuddsordninger skal bli presentert i sjølve Tilskuddsportalen, må ordningen omfatte minimum tre kommuner. Mange legater er derfor ikke presentert der, men under Lokale ordninger ligger en oversikt over tilskuddsordninger som kun er tilgjengelige for lag og foreninger og innbyggere i Trysil kommune.

Veiledning

Har du spørsmål eller trenger veiledning, kan du kontakte Tilskuddsportalen på tlf. 62 52 13 00  eller support@tilskuddsportalen.no.

Se mer informasjon på Tilskuddsportalens Facebook-side

Gå til Tilskuddsportalen

Kontakt oss

Ester Borg Rasmussen
Frivilligkoordinator
Frivilligsentralen
E-post
Telefon 47 47 29 18
Til toppen