Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Den årlige stavekonkurransen med Spell sommerleir

Barn synger på en scene

​Flinke unger!

Foto: Connie Bjørseth, Trysil kommune

​Tidligere i sommer var unge skuespillere i sving på scenen i kulturhuset Hagelund i en feiende flott stavekonkurranse.

​Rett etter skoleslutt startet Spell sommerleir, og de unge deltakerne i alderen fra 10 til 15 år øvde en knapp uke og leverte til slutt en flott tolkning av alle de fargerike personlighetene i forestillingen Den årlige stavekonkurransen.

Unge skuespillere

I forestillingen ble vi blant annet kjent med Polly poengfører, dommerassistent Olga og den eminente dommer fru Schnitzel som for anledningen var flydd inn med direktefly fra Hamburg til Sæteråsen flyplass.

Samarbeid må til

De konkurrerende brukte sangene Vinne-vinne-vinne, Regelsangen, Må vinne nå og masse morsom ordveksling for å gå til topps. Konkurransen tok dog en uventet vending da de fant ut at flere hjerner tenker bedre enn en.

Entusiastiske instruktører

Den årlige stavekonkurransen er skrevet av Ingrid Granrud Skaaret og Liv Natalie Nymo. Det var også de to som var instruktører under Spell sommerleir. Begge forteller at de har hatt en fantastisk sommerleir-uke der de har lagt vekt på å lære de unge skuespillerne improvisasjon, samt det å tørre og slippe seg løs og tolke roller.

To kvinner med hver sin blomsterbukett
Fra venstre Ingrid Granrud Skaaret og Liv Natalie Nymo.

Også i Elverum

Det har også vært Spell sommerleir i Elverum. Her framførte de stykket Internatet. De to spellgjengene har hatt det moro sammen, og de har selvsagt spilt forestillingene sine for hverandre. Det var nok mange som syntes det var veldig gøy å se hva de andre hadde fått til.

Knips fra forestillingen i Trysil
Barn synger og danser på en scene
Barn synger på en scene
Barn og to voksne på en scene

Foto: Connie Bjørseth, Trysil kommune

Til høyre kan du lese hele omtalen til Connie Bjørseth som fikk med seg begge forestillingene.

Og vi tar vel ikke mye feil hvis vi gjetter på at både foreldre, besteforeldre, tanter, onkler og søsken håper på en ny forestilling neste sommer!

 

Sist oppdatert: 17.07.2015 18:27:36