Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Meld deg på UKM 2015

Fem tenåringsjenter og en tenåringsgutt står på en scene i svarte og rosa klær

​Ungdomsrådet i et drivende sangnummer på UKM i 2014.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

 

Vi minner om påmeldingsfristen 11. januar til UKM i Trysil. Helga 30. januar-1. februar 2015 blir det både utstilling og forestilling i kulturhuset Hagelund.

UKM 2015 i Trysil blir det utstillingsåpning fredag 30. januar på Rialto og forestilling søndag 1. februar. Så langt er 17 innslag påmeldt, men det er plass til flere.

Ungdommens egen kulturmønstring

- Ungdom i alderen 13-20 år kan melde seg på UKM. Målet er å vise bredden på kulturaktiviteter som kreative ungdommer her i Trysil holder på med, sier koordinator Beathe Sande. Trysilungdommen kan for eksempel delta med sang, dans, drama/teater, film, triksing, trylling, sjonglering, spille på instrument(er), band, litteratur, bilde, foto, maleri, tegning, strikking, baking, skulpturering og stand-up. Og husk så lenge ting kan stilles ut, så kan det være med på utstillingen.

Bli med

​- Det er ungdomsrådet i samarbeid med kulturavdelingen som arrangerer UKM. Lokalmønstringa i Trysil tidligere i år hadde kjempebra deltagelse, og alt tyder på at det igjen ligger an til et høyt og variert nivå på både utstilling og sceneshow, forteller en entusiastisk Beathe Sande.

Påmelding

Kreative ungdommer i alderen 13-18 år oppfordres til å melde seg på. Barn fra 10 år kan også delta på lokalmønstringa i Trysil, men kan da ikke gå videre til fylkesmønstringa. Fristen for å melde seg på er 11. januar kl 23. Du melder deg på UKMs hjemmeside, se link til høyre. Hvis du lurer på noe, så ta kontakt med Beathe Sande. Kontaktinformasjon finner du til høyre.
 
Vi oppfordrer ungdommen i Trysil til å bli med på kulturmønstringa!
 

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 19.03.2015 13:06:45