Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

I DAG: Kunstutstillingsåpning kl 17

Akvarell

​Akvarell av Eline Hildrum.

Foto: Gerd Østlie Elgshøen

Torsdag 22. oktober kl 17 åpner ordfører Erik Sletten stor utstilling på Cafe Rialto. Inspirert av  natur og friluftsliv stiller elever ut både flott kunst og hele 126 dikt.

I tillegg til masse bilder og dikt, blir det sang og musikk ved Eline Gundersen Ås og Julie Marie Engh.

Utstillinga

Det er elever fra studiespesialisering formgivningsfag ved Trysil videregående skole som er årets utstillere på kunstutstillinga under Skjæraasendagene. Under kan du lese mer om de ulike teknikkene som er brukt.

Plantemotiv

Første klasse med 10 elever bidrar med to A3-tegninger med plantemotiv. Det blir stilt ut et bilde i kull og et i blyant.

Trysillandskap

- Andre klasse med seks elever har jobbet med en stor illustrasjon i tusj i A2, forteller lærer
Gerd Østlie Elgshøen. Elevene illustrerer her et sammensatt motiv der de beveger seg i et landskap som er karakteristisk for Trysil med både skog, fjell, bekk/vann og åpen slette. I dette landskapet finner vi også fisk, insekter, fugler og dyr som vi finner i vårt nærområde.

Trysilskogen

Tredje klasse med tre elever har laget en akvarell i A3 fra et skogsområde. Den handler om lys, farger og dybde inne i skogen med kontraster mellom de store og de små stammene. I tillegg skal tredje klasse også stille ut en stor tusjtegning av majestetiske fugler i skogen - blant annet en ørn, en hubro og en tiur.

Høst i Trysil

Trykk og foto med 16 elever skal lage en fotoplakat med sammensatte bilder som illustrerer høst i Trysil. 

126 dikt

Det er femte og sjuende klasse på Innbyda skole, femte til sjuende klasse på Østre Trysil Montessoriskole og fjerde til sjuende klasse på Jordet skole som bidrar til en flott diktvegg.

 

Sist oppdatert: 23.10.2015 00:52:29