Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Givende høst på aktivitetsskolen

To elever i klatreveggen

​Klatreveggen på Terningen Arena bød på både spenning og mestringsfølelse.

​Det første halvåret på aktivitetsskolen er unnagjort. Gjett om det har vært artig, spennende, lærerikt og utfordrende!

​Hver tirsdag i høst har 58 ungdomsskoleelever vært på aktivitetsskolen etter skoletid.

- Elevene har vært veldig flinke og ivrige. Jeg tror de er veldig fornøyde med opplegget og at de gleder seg til alt de skal oppleve resten av vinteren og våren, sier kultur- og idrettskonsulent Malin Jonsson.

Ute og inne

Hun forteller at de som er med på aktivt friluftsliv, fra a til å eller ekstremsport har fått prøvd seg på mye forskjellig inne og ute.

- De har blant annet testet ut rafting, elvebrett, skateboard, klatring i Terningen Arena, stisykkel, kano, vandring på toppturer, ridning, motorsport, sledehundkjøring, leirdueskyting og slalåm, sier hun.

Toppidrett

Elevene på toppidrett har hatt lærerike forelesninger og blitt instruert av toppfolk en gang i måneden - Mathias Lilleheim i kraft, styrke og teknikk, Anita Moen Bonden i utholdenhetstrening og Anna Solheim fra Sunn jenteidrett om kosthold. 

 

 Bildeglimt fra aktivitetsskolen høsten 2015

Hundekjøring på aktivitetsskolenKanotur aktivitetsskolen 2015 3Kanotur aktivitetsskolen 2015Leirduveskyting 1RaftingRiding 3Ridning 1Skateboard 1slalom 1slalom 2Terningen bilde 6 AS 15Utholdenhetstrening Anita Moen

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 22.12.2015 16:02:45