Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Pangåpning av PKM-utstillinga 2016

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 11.11.2016 20:33:13
Utstillingsåpning PKM

​Ustillere og prosjektleder sparte ikke på noe og smelte til på utstillingsåpningen til pensjonistenes kulturmønstring.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

​Rosa ballonger ble smelt og kultursjefen erklærte Norges første, ja kanskje til og med verdens første, PKM for åpnet.

​Stemninga var strålende god med sprudlende brus, trekkspillmusikk, sang, tale, roser og rosa ballonger da tidenes første PKM utstilling ble åpnet på Café Rialto i Trysil.

For første gang

- Dette er en verdenshistorisk begivenhet!, sa kultursjef Anne Norderhaug Sætre under åpningstalen til pensjonistenes kulturmønstring i Trysil. Og så vidt vi vet er det første gang dette arrangeres i Norge. Rundt 60 kreative tryslinger er med på utstillinga og PKM showet, som går av stabelen lørdag 12. november kl 18 i kulturhuset Hagelund.

Utstillinga

Hele 15 utstillere bidrar til PKMs utstilling med foto, malerier, tegninger, dikt, tekster, lappetepper og masse forskjellig i håndarbeid, både strikket og vevd. I tillegg stilles det også ut treprodukter og ting som er smidd. Utstillinga kan besøkes på Café Rialto fram til onsdag 16. november.

Kommer på TV

TV kommer til Trysil for å filme pensjonistenes kulturmønstring, så her oppfordrer vi alle til å følge ekstra godt med på Extra-trekningen på NRK TV.

 Bildeglimt fra utstillingsåpninga

Sven Pettersen og Else MyhrAnne Norderhaug SætreSven PettersenUstillerne, prosjektleder og kultursjefUtdeling av ballongerUtdeling av nålerPangåpningUtstillingen er åpnetLappeteknikk og tegningerBrukskunstBunaderEivor Anita og Odd Egil BakkenFotoSven Pettersen og Else Myhr (2)MalerierAnn Linstad stiller ut malerierStrikk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist oppdatert: 26.07.2017 14:34:23