Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Get Out Trysil ruler

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 24.08.2016 17:02:30
lasertag

​Alle som registrerer seg og deltar i aktivitetsløypa på Get Out Trysil inviteres på lasertag på ungdomsklubben etterpå.

Foto: Kenneth Pettersen

Ungdom fra 5. klasse og ut videregående skole har en uforglemmelig dag i vente - på Get Out Trysil i Fladhagenparken lørdag 3. september.

​Den gøyeste dagen ever, sa ei jente etter fjorårets Get Out Trysil. I år tror vi det blir enda gøyere! Moroa starter kl 12 og avsluttes med premieutdeling kl 15.15.

Aktivitetsløype

I aktivitetsløypa får de unge prøve seg på lassokasting, bueskyting, stylter, Black Box, bruskasseflytting, og de skal slå spiker ned i tømmerstokken og kaste på bokser. Litt av hvert med andre ord. Alle som registrerer seg og deltar der, er med i trekningen av flotte premier, pluss at de får være med på lasertag på ungdomsklubben kl 16-20.

Bungee Run med mer

Og ungdomsrådet som arrangerer dagen, har mer å by på. Lyst til å prøve ut Bungee Run, Airtrack eller bevege deg inni en ball uti et basseng kanskje? Eller teste kunnskapene dine i quiz-stien? Da kan det også vanke en premie.

Instagram og grill

Alle som tar bilder i løpet av dagen og poster dem på Instagram med #GetoutTrysil, er også med i trekningen av premier. Husk at du må spørre dem du har tatt bilde av, om du får legge det ut. Sulten kan du også få stilt i Fladhagenparken denne dagen. Ungdomsrådet selger pølse og lompe og fyrer opp bålet. Alt du behøver å gjøre, er å grille pølsa sjøl.

Pengestøtte

Både kommunestyret i Trysil og ungdommens fylkesting i Hedmark synes Get Out Trysil er en glimrende måte å få unge ut og i bevegelse på. At ungdomsrådet vårt er så flinke og skaper slike møteplasser, er verdt å støtte, mener de. Så kommunestyret har bidratt med 25 000 kroner til arrangementet og ungdommens fylkesting med 10 000 kroner. Derfor er det gratis å delta.

Møt opp, treff kjente og ukjente, delta på moroa og få et minne for livet!

Sist oppdatert: 04.09.2016 00:54:18