Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

TV-aksjon med hyggekveld i Jordet

12 sjetteklassinger med innsamlingsbøsser på Jordet skole

​6. klasse på Jordet skole gikk også i år med innsamlingsbøssene for TV-aksjonen.

​Tryslingene ga 131 837 kroner til TV-aksjonen i år. Blant de ivrigste bøssebærerne var sjetteklassingene på Jordet skole.

I de ulike kretsene ga tryslingene slik til TV-aksjonen 2015:

  • Jordet 18 607 kroner
  • Østby 9 859 kroner
  • Nybergsund 11 031,50 kroner
  • Søre Trysil 9 622,50 kroner
  • Søre Osen 7 081 kroner
  • Tørberget 8 781 kroner
  • Ljørdalen 11 592,50 kroner
  • Innbygda 55 063 kroner

Tradisjon

Lærer Marianne M. Lund skriver.

- I Nordre er det tradisjon at det er 6. klassingene som er bøssebærere for TV-aksjonen. I år har 12 flinke elever med foreldre eller andre som sjåfører banket eller ringt på alle dører i Nordre Trysil. De har gjort en kjempejobb for å bevare regnskogen, som var temaet for innsamlingsaksjonen i år.

Hyggekveld

I forkant av TV-aksjonen hadde vi lært mye om regnskogen, hvorfor det er viktig å bevare den, og hva vi kan gjøre for å bidra. Da elevene skulle møtes på skolen kl 17 søndag for å levere bøssene, kombinerte vi det like godt med en hyggekveld for klassen med foreldre.

Quiz

Der startet vi med at elevene underviste foreldrene sine, slik at de også fikk lære litt mer om regnskogen. Undervisningsøkta ble avsluttet med en quiz. Deretter underholdt elevene med to sanger samt NRKs BlimE-dans.

BlimE-dansen

Denne dansen øver vi inn for å danse sammen med resten av landet kl 12 fredag 13. november. Også barnehagen kommer til skolen for å være med og danse den dagen. Noen skoler blir valgt ut til å danse direkte på TV.

Kveldsmat

Etter underholdninga søndag kveld fikk elevene leke i gymsalen, mens foreldrene brukte noen minutter på å diskutere aktuelle tema i foreldrenettverksgruppe. Så ble foreldrene med på lek, før kvelden ble avsluttet med felles kveldsmat for hele gjengen.

Takk for innsatsen for TV-aksjonen! Og takk for bidrag til godt samhold og godt klassemiljø!

Foreldre og elever på quiz 

Foreldre og elever svarte på quiz via nettet. 

Sist oppdatert: 21.10.2015 16:42:25