Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Hele 600 var med på skolejoggen

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 22.09.2016 17:19:05
BlimE-dansen

​Herlig BlimE-dans av elevene!

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

 

​Strålende varmt høstvær, god stemning, BlimE-dansen og 22 694 kroner til SOS-barnebyer, gjorde sitt til at skolejoggen ble svært vellykket på Innbygda skole.

​Hele 600 elever og foreldre var med på skolejoggen der man enten kunne gå, jogge eller løpe fort i den en kilometer lange løypa.

BlimE-dansen

Det var supert å se alle elevene på skolen danse BlimE-dansen. Meget godt innøvd og en kjempefin oppvarming før starten gikk.

Ivrige deltakere

Rektor Staffan Bergqvist ønsket alle lykke til og med startnummeret på brystet la elevene avgårde før søsken, mammaer, pappaer og besteforeldre fulgte på.

Løypa

Gående, joggende og løpende på en lang rekke la i vei på løypa som gikk rundt sykehjemmet, ned på gangstien ved Pernuphaven, nordover Storvegen og opp Korsbergsvegen til skolen. Noen var fornøyd med en runde, mens andre løp og løp - og de ivrigste stoppet ikke før imponerende ti runder var unnagjort.

22 694 kroner

FAU solgte hamburgere og pølser som nok ble dagens middag for mange, en middag som også kan være med på å gjøre noen barn i SOS-barnebyer mette. Sammen med den frivillige startkontingenten kan nå hele 22 694 kroner sendes til SOS-barnebyer. Dette er en pen økning fra 18 172 kroner i vår.

Innbygda skole takker alle som var med og gjorde skolejoggen til en fin og aktiv kveld!

 Bildeglimt fra skolejoggen

Før startGrillen er varmFør start 2Før start 3BlimE-dans 1BlimE-dans 2BlimE-dans 3BlimE-dans 4BlimE-dans 5BlimE-dans 6BlimE-dans 7BlimE-dans 8Staffan BergqvistSkolejoggen er i gangSkolejoggenSkolejoggen 2Mange sultne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist oppdatert: 22.09.2016 18:53:41