Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Trysilkonferansen er viktig for samhold og inspirasjon

Tre skikjørere i sola øverst på Trysilfjellet

​Mange fra inn- og utland har funnet sitt ferieparadis i Trysil. Hvordan skal vi gi dem enda bedre opplevelser i framtida, er ett av spørsmålene som besvares på Trysilkonferansen.

Foto: Ola Matsson

​Trysilkonferansen 2016 arrangeres på Radisson Blu Resort Trysil torsdag 2. juni fra kl 9.30. Den er åpen for alle interesserte.

Daglig leder i Destinasjon Trysil Gudrun Sanaker Lohne skriver:

Ta med deg dine kolleger og bli oppdatert på det som skjer. Dette er en viktig dag for å bygge samhold og få inspirasjon til internasjonal utvikling av din bedrift og vår region Scandinavian Mountains.

Flyplassen

Internasjonaliseringen i vår region vil skyte fart med etableringen av Scandinavian Mountains Airport. For å levere gode opplevelser er det viktig at du som aktør i regionen kjenner de ulike markedene og vet hvordan du skal tilpasse produkter og opplevelser til våre gjester i fremtiden, sier Lohne.

Utenlandske gjester

Trysil er et naturlig samlingspunkt for internasjonalisering, da over 70 % av de kommersielle gjestene her kommer fra utlandet. Hovedmarkedene er Danmark og Sverige, men i de siste årene har Trysil lyktes godt i Storbritannia også. I tillegg er det også en del gjester fra Tyskland og Russland i Trysil.

Program, påmeldingsskjema og mer informasjon finner du på lenken til høyre.

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 03.06.2016 00:51:10