Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
Husk

14. mars: Påmeldingsfrist til Trysiltimen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 16.02.2021 09:30:00
Bjørn Erik Støa på Hørr gang vi treffes i 2017

​Bjørn Erik Støa opptrer i Trysiltimen i kulturhuset Hagelund 26. februar. Nå ønsker vi kontakt med flere lokale artister som ønsker å opptre på småkonsertene vi planlegger utover vinteren og våren.

Foto: Harald Nyberg, Trysil kommune

​Kulturavdelingen ønsker å høre fra lokale musikere og artister som vil opptre i Trysiltimen i vinter og vår.

​- Vi planlegger en rekke småkonserter på en times varighet, derfor navnet Trysiltimen. Konsertene blir i kulturhuset Hagelund der vi slik reglene er nå, har lov til å ha 90 publikummere i skrå'n, sier kultursjef Anne N. Sætre.

Solist eller duo

- Vi har lyst til å gi lokale artister en scene å vise seg fram på, og samtidig gi publikum et kulturtilbud som lar seg gjennomføre med de koronarestriksjonene vi har, sier Anne. Derfor er de i første rekke ute etter solister eller duoer.

Kulturavdelingen betaler honorar, står for billettsalget og ordner også med lyd, lys og teknikere.

Meld deg på

Artister som ønsker å være med på Trysiltimen, sender en e-post til arild.rones@trysil.kommune.no senest 14. mars.

- Skriv litt om deg selv og send gjerne med en YouTube-link eller ei lydfil eller et opptak som vi kan høre på, sier Anne.

Helsefremmende

Kultursjefen håper tryslingene vil ta godt imot Trysiltimen, og at det blir rift om publikumsplassene. Også kommuneoverlege Hanna Rydløv er glad for tiltaket.

- Kultur er helsefremmende - og ekstra viktig i ei tid med så mange begrensninger i forhold til opplevelser der vi møter andre. Lokale arrangement i ordnede former - og som her med fastmonterte stoler - er trygt. Så delta gjerne, men husk å begrense antall aktiviteter du deltar i hver uke, sier Hanna.

Tillat antall

I lokaler med fastmonterte seter kan det ifølge nasjonale bestemmelser være 200 publikummere, men i kulturhuset vårt er det ikke plass til mer enn 90 med de avstandskravene som gjelder. Stolrekkene på flatgolvet regnes ikke som fastmonterte og kan ikke brukes nå.

I lokaler uten fastmonterte stoler er det bare tillatt med ti personer akkurat nå.

 

Sist oppdatert: 16.02.2021 09:38:33