Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
Husk

15. april: Søknadsfrist for idrettsfondet

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 21.01.2021 12:25:00
Skilting til Skagsvola

​DNT Engerdal og Trysil fikk mest da hovedutvalg for oppvekst og kultur behandlet søknadene om tilskudd fra idrettsfondet 2019 i juni 2020: 146 000 kroner til oppgradering av turstien til Skagsvola.

Foto: Per Jon Stengrundet

Bildet er lånt fra facebooksida til DNT Engerdal og Trysil

​Kommunestyret har satt av 800 000 kroner til idrettsfondet i år. Merk ny søknadsfrist 15. april.

​Ifølge økonomisjef Gerard Kort er 400 000 kroner satt på kulturavdelingens driftsbudsjett og kan utbetales uavhengig av kommunens driftsresultat i 2021. 400 000 kroner er satt på fondskonto og kan utbetales dersom kommunen ikke går med så stort underskudd at fondet blir trukket inn.

Formål

Trysil kommunale idrettsfond skal primært brukes til større utbygginger og rehabilitering av idrettsanlegg som idrettslagene selv står for. De kan også få tilskudd til større investeringer i utstyr. Tilskuddet kan maksimalt være på 50 % av totalkostnaden etter at momskompensasjon, verdien av dugnader og annen støtte er trukket fra.

Målgruppe

Idrettslag, skytterlag og andre ideelle organisasjoner som driver fysiske aktiviteter, kan søke om tilskudd. Om størrelsen på tilskuddet etc. - se vedtektene under Mer informasjon.

Søknad

Søknaden skal blant annet inneholde en beskrivelse av det man ønsker å kjøpe eller bygge, budsjett og finansieringsplan. Husk at pengegaver eller tilskudd fra bedrifter eller andre, må dokumenteres. Søkere må bruke den elektroniske søknaden under Mer informasjon. Merk at du ikke får sendt inn før alle obligatoriske felt (merket med stjerne) er fylt i. Er et felt for uaktuelt, for eksempel beløp,  skriver du 0.

Vedtak

Når søknadsfristen er ute, sender kommunens saksbehandler søknadene til Trysil idrettsråd som vurderer og prioriterer dem og sender sitt råd tilbake til saksbehandleren. Deretter skriver hun en sak til hovedutvalg for oppvekst og kultur som så vedtar hvem som får tilskudd.

Idrettsfondet 2019 og 2020

Søknadene om tilskudd fra fondet i 2019 og 2020 er ikke ferdigbehandlet ennå. Det skjer i hovedutvalg for oppvekst og kultur 26. januar 2021.

 

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 21.01.2021 12:30:42