Sesongarbeidere

Velkommen til Trysil! 

Vi setter pris på at du kommer hit og bidrar til at Trysil fortsetter å utvikle seg som et attraktivt reisemål for hele familien. Vi håper du vil trives og at du møter mange interessante folk og får fine opplevelser hos oss.

Skiskolelærer hjelper småtass på alpinski - Klikk for stort bilde Ola Matsson

Folkeregister

Alle som kommer til Norge for å arbeide for første gang, må gjennomføre en obligatorisk ID-sjekk på et skattekontor og få tildelt D-nummer. Nærmeste skattekontor er på Hamar. 

Om du skal være i Trysil mer enn seks måneder, skal du melde flytting og få norsk fødselsnummer i stedet for D-nummer.

Informasjon om reglene finner du på skatteetaten.no.

Helårsjobb

Har du lyst til å bli i Trysil når sesongen er over, og er på utkikk etter jobb, kan du sjekke ledige stillinger i Trysil på arbeidsplassen.no og finn.no.

Fra Trysil går det også an å dagpendle til nabokommunene våre på begge sider av riksgrensa. Sjekk ledige stillinger i Elverum, Åmot og Engerdal.

Bolig

Noen arbeidsgivere bidrar med å skaffe bolig. Du kan selv sjekke markedet på finn.no, enten du vil eie eller leie.

Spise og handle

I Trysil sentrum finner du flere kaféer og restauranter, dagligvarebutikker, sportsbutikker, klesbutikker, interiørbutikker, frisører, bensinstasjoner, møbelbutikker, vinmonopol, elektrikere, rørleggere, grafiske bedrifter, optikere, bilverksteder, el-forretning, kontor- og datautstyr, gullsmed, hudpleie, fotpleie og mye mer.

Kultur- og fritidstilbud

I Trysil finnes det mange ulike fritidstilbud - i regi av kommunen, lag og foreninger og næringslivet. Mange kulturarrangementer er omtalt i kommunens digitale kulturkalender

Destinasjon Trysil har oversikt over en rekke ting du kan gjøre både om vinteren og sommeren.

Vi har også mange lag og foreninger. Kanskje noen av dem driver med akkurat det du er interessert i. Sjekk foreningsportalen vår.

Kollektivtrafikk

Det går daglig buss mellom Trysil og Oslo via Gardermoen, Trysil og Elverum, Trysil og Engerdal og Trysil og Åmot. I tillegg går det skolebusser mellom grendene og sentrum. Mellom sentrum og begge sider av Trysilfjellet går det skibuss. Fra Elverum/Hamar går det tog i ulike retninger: www.nsb.no.

Sjekk busstilbudet mellom Oslo og Trysil

Sjekk bussrutene fra Elverum til Trysil

Sjekk bussrutene fra Trysil til Elverum

Til toppen