Vannmåleravlesning

Alle som fikk installert vannmåler før 2019, må lese av målerstanden to ganger i året. Frist for å melde inn forbruket andre halvår 2023, er 31. desember.

Meld inn målerstanden digitalt her

Vellykket åpning av årets Skjæraasendagene

Nærmere 80 var til stede under åpningen av Skjæraasendagene med kunstutstillingen til Frode Norman.

Bildet av ordfører Erik Sletten gir blomster til kunstner Frode Norman - Klikk for stort bildeOrdfører Erik Sletten gir blomster til hovedpersonen Frode Norman. Marte Øverland Kornerud

Kl. 13 i Morensalen på Trysil folkebibliotek åpnet ordfører Erik Sletten offisielt årets Skjæraasendagene med store ord. Årets fest har noe å tilby alle med et bredt program. Blant annet standup, litteratur, bokbil, lyrikk, foredrag, utstillinger og selvsagt frokostsang i Jordet. Vi har også et nytt arrangement, Trysil har talent, med hele 19 storslagne innslag du ikke må gå glipp av, sier ordføreren. Han takket Skjæraasenfamilien for at kulturfesten fortsatt får bruke navnet etter endringen som er gjort. 

- Jeg er mektig imponert over Skjæraasendagene og hva vi får til i fellesskap disse dagene. Kulturfesten har gjennomgått en nødvendig fornyelse, men vi har greid å beholde de lune høstkveldene i Einar Skjæraasens ånd. Einar og dagene hans har inspirert og det vil de fortsette med.

Utstillingen

Oppmøtte fikk servert noe alkoholfritt i glasset før tale fra kunstneren Frode Norman som var svært takknemlig for alle som kom. Han fortalte at han har brukt Einar Skjæraasen som inspirasjon mange ganger og fremførte også to dikt av han. Frode mottok blomster fra Trysil kommune og bok fra Trysil folkebibliotek.

Utstillingen henger oppe frem til 20. oktober.

Til toppen