Korona

Kommuneoverlegen ber oss huske at vi fortsatt lever i en pandemi.

Se oppdatert koronainformasjon

Vi vaksinerer nå gruppe 8; friske i alderen 55-64 år. I Trysil tilbys kun Pfeizer-vaksine.

Se oppdatert vaksineinformasjon

Koronatelefoner

Spørsmål om korona: 94 02 38 96 (mandag-fredag kl. 8-15)
Spørsmål om testing: 40 40 96 30 (mandag-fredag kl. 8-15 - utenom kontortid legevakt 116 117)
Spørsmål om vaksinering: 94 00 13 75 (mandag-fredag kl. 8-15)

Pårørendeskole

Hukommelsesteamet inviterer til pårørendeskole i høst.

Hilde Helseth Bryn og Anita Haugan Jacobsen - Klikk for stort bildeHukommelsesteamet er Hilde Helseth Bryn og Anita Haugan Jacobsen. Trysil kommune Pårørendeskolen er et tilbud til deg som har et familiemedlem eller en nær venn med demenssykdom.

Kursinnhold

Gjennom faglige forelesninger og samtaler får du kunnskap om demens og hvilke følger sykdommen kan ha for personen med demens. Du treffer andre i samme situasjon, samt fagpersoner med kompetanse på området. Målet er å gi deg støtte for å mestre praktiske og følelsesmessige utfordringer i hverdagen.

Fem torsdagskvelder

Kurskveldene går over fem torsdager kl. 18-21 på arbeidsstua på sykehjemmet. Kurskveldene er 9. september, 16. september, 23. september, 7. oktober og 21. oktober.

Påmelding

Pårørendeskolen koster 250 kroner. Frist for å melde seg på er 1. september. Dersom du har behov for avlastning under kurskveldene, kan vi hjelpe til med dette. Gi oss bare beskjed ved påmelding.

Gå til påmelding

Pårørendeskolen arrangeres sammen med Trysil demensforening.