Benny Borg - Elvis, Cornelis, Cash og co

Få med deg konserten til Benny Borg lørdag 1. oktober kl. 18 i kulturhuset Hagelund.

Benny Borg - Klikk for stort bildeBenny Borg kommer til Trysil.

- Konserten Jubel for Bjelleklang er dessverre avlyst på grunn av sykdom, men vi har fått booket Benny Borg denne første lørdagen i årets Skjæraasendagene, opplyser kino- og kulturhusleder Nils C. Stenmyren.

Allsidig artist

Og det er ikke hvem som helst som kommer til Trysil denne lørdagen. Benny Borg er en ubestridt ener på historiefortelling. Nå tar han opp suksessforestillingen med fortellingene og låtene til Cash, Elvis og Cornelis Vreeswijk, i tillegg til noen av hans egne schlegere.

I løpet av denne 90 minutters lange konsertforestillingen, hvor humor og alvor går hånd i hånd, får Benny Borg virkelig vist seg som den allsidige kunstneren han er når han gir deg alle de store låtene til noen av de største artistene innen pop- og visekulturen.

Erfaren artist

Etter over 40 år som artist i Norge, øser han gladelig ut et knippe låter som er blitt klassikere i norsk populærmusikks historie. I upretensiøs trubadurstil byr han opp til allsang; ikke så underlig ettersom en del av låtene sitter som skudd fra en Morgan Kane-revolver under huden på publikum. Benny viser seg som den visesangeren, showmannen og den allsidige kunstneren han er.

Formidler

Benny Borgs evne til å være Elvis, Cash, hans praktfulle evne til å formidle Cornelis Vreeswijks musikk er av solid merke. Ved gjenhør av hans egne låter minnes man Borgs genuine evne til å kombinere iørefallende melodier med tekster som i all sin enkle, følsomme og lett skarpe observasjon treffer rett i mellomgulvet.

Billetter

Billettene koster 350 kroner for voksne, 300 kroner for honnør og 100 kroner for barn og unge under 16 år. Du kjøper dem på ebillett.no, i eBillett-appen eller på servicetorget i Trysil rådhus som er åpent mandag, onsdag og fredag kl. 9-15, tlf. 62 45 77 00servicetorg@trysil.kommune.no. Hvis du ønsker å hente billetter der på tirsdager og torsdager, må du ringe 62 45 77 00 og avtale tid på forhånd.

Har du kjøpt billetter til Jubel for Bjelleklang?

Da kan du enten få overført billettene til konserten med Benny Borg, eller du får full refusjon. Dersom du har kjøpt billetter på servicetorget og ønsker å få disse refundert, så tar du kontakt med servicetorget. Dersom du vil få refundert billetter som er kjøpt via eBillett, eller ønsker å overføre billettene til den nye konserten, så svarer du på eposten som kino- og kulturhusleder har sendt deg. Hvis vi ikke har hørt noe fra deg innen torsdag 29. september, vil billettene dine bli overført til konserten med Benny Borg.

Salg av forfriskninger og snacks fra kl. 17.

Kjøp billett til konserten på nett

Velkommen!

Til toppen