Fra dør til dør på Flermoen og Tannåneset

Tirsdag 2. juli besøker representanter fra Trysil kommune alle som bor på Flermoen og Tannåneset for å informere om fibernettet som kommer.

Anja Holmøy Aamold på benk utenfor Trysil rådhus - Klikk for stort bildeNæringssjef Anja Holmøy Aamold tar med seg ordfører Turid Backe-Viken og bredbåndkontakt Marianne Fjelltveit på fiberturen til Flermoen og Tannåneset. Marte Øverland Kornerud, Trysil kommune

Det er de eneste to grendene i Trysil som ikke har tilgang på høyhastighets fiberbredbånd. Men det får de snart. For kommunen har skrevet kontrakt med Eidsiva Bredbånd AS - og nå har selskapet startet prosjekt fiber til alle husstander på Flermoen og Tannåneset.

Kveldsbesøk fra kommunen

- Eidsiva starter salget tirsdag 2. juli. En gang etter kl. 17 den dagen ringer ordfører Turid Backe-Viken, bredbåndskontakt Marianne Fjelltveit og jeg på døra til alle som bor i de to grendene, sier næringssjef Anja Holmøy Aamold.

Trioen håper at alle de 12 husstandene der ønsker fiber.

- På rundturen vår svarer vi på spørsmål og har med egenandelsavtaler grendefolket kan skrive under på. Hvis noen vil ha bistand til å bestille abonnement hos Eidsiva Bredbånd, hjelper vi gjerne til, sier Anja.

5 000 kr i egenandel

Alle som vil ha fiberbredbånd, må betale en egenandel på 5 000 kr til kommunen. Det er en engangssum, og vi sender ikke ut faktura før fiberen er installert hos hver enkelt.

- Eidsiva vil ikke kreve tilkoplingsavgift, sier Marianne.

Hun legger til at som ved tidligere bredbåndsprosjekter i Trysil finansieres også utbygginga på Flermoen og Tannåneset av fire parter; kommunen, staten, utbygger og husstandene.

To ting må til

For å få fiber må husstandene gjøre to ting, sier Marianne:

  1. Signere egenandelsavtale med Trysil kommune (PDF, 98 kB)
  2. Kontakte Eidsiva Bredbånd AS ved å 
    1. fylle ut kontaktskjemaet på hjemmesida deres
    2. eller ringe 61 20 06 12 mandag-fredag kl. 8-16 for å få vite mer om tilbudet deres og for å bestille abonnement på fiber og/eller TV.

Fritidsboliger

Om fritidsboliger i området også får tilbud om fiberbredbånd er opp til Eidsiva.

- Dersom de bestemmer seg for å gjøre det, gjelder samme vilkår som for fastboende, det vil si at de må betale en egenandel på 5 000 kr til kommunen og inngå abonnementsavtale med Eidsiva, sier Marianne.

Kontakt oss

Marianne Fjelltveit
Bredbåndskontakt
E-post
Telefon 45 87 67 66
Til toppen