Korona

Denne uka har vi fått et nytt smittetilfelle i Trysil.

Se oppdatert koronainformasjon

Vi vaksinerer nå aldersgruppa 55-64 år med underliggende sykdommer/tilstander.

Se oppdatert vaksineinformasjon

Nysted barnehage

Besøksadresse: Buskvegen 9, 2420 Trysil
Telefon:  62 45 02 03
E-post: postmottak@trysil.kommune.no
Postadresse: Postboks 200, 2421 Trysil

Åpningstider
Mandag-fredag kl. 7-16.45, stengt 3 uker i juli samt i romjula og påskeuka

2 avdelinger
Godkjent for inntil 45 barn, 0-6 år

Eierform: Kommunal barnehage

Nysted barnehage - Klikk for stort bildeSamarbeid med hjemmet

Vi har stort fokus på å ha et godt samarbeid med foreldrene/foresatte. Samarbeid er nødvendig for at vi sammen skal ivareta barnets behov for omsorg og lek, og at vi fremmer læring og danning som grunnlag for allsidig utvikling. Vi legger vekt på å snakke med foreldrene ved levering og henting, vi inviterer til foreldremøter, samtaler og andre arenaer for kontakt.

På Nysted jobber vi etter oppvekstmodellens ønske om å få barn som tør, vil og kan!     

Våre planer

I barnehagens årsplan gis det en oversikt over planer, mål og aktiviteter vi har gjennom et år. På månedsplanene som blir delt ut hver måned gis det en nærmere oversikt over målene og hvordan vi skal jobbe for å nå disse. Planen gir også en oversikt over når de ulike aktivitetene skal gjennomføres.

Til nye foreldre/foresatte deles det ut et hefte vi har kalt Velkommen til Nysted barnehage. Det inneholder nyttig informasjon om barnehagen, hva vi står for og hva vi sammen kan gjøre for at barnehagetiden skal bli så god som mulig. 

Aktiviteter i barnehagen

Barnehagen har en fin lekeplass med lekeapparater, plen, sykkelsti og akebakke, og ikke minst har vi en flott skråning innenfor gjerdet, der barna virkelig får brukt kroppen sin. Der er det fine stier, store steiner å klatre på, mulighet til å øve på å gå i bratt og ulendt terreng, barna får dermed styrket motorikken sin ute i naturen.  

Ut på tur

I nærområdet har vi gapahuk som brukes til turmål hele året. Der spiser vi nista vår, andre ganger lager vi mat på bål. Rundt om i dette flotte terrenget har vi mye lek og læring; fuglekasser vi følger med på vår og sommer, klatretau, skog å leke i, turstier, skiløyper med mer.

Vi har også turer lengre vekk fra barnehagen gjennom året, da kjører vi buss.  

Fester og moro

Gjennom året har vi mange faste aktiviteter, blant annet inviterer vi foreldre/foresatte, søsken og andre både til høstfest og sommerfest, og før jul inviteres det til Lucia-feiring. Andre arrangementer er nissefest, julebord, kosedyrfest, karneval og ski- og akedag. I tillegg arrangerer foreldreutvalget åpen dag for små og store en lørdag tidlig i advent. Da har vi juleverksted, kafé, gang rundt juletreet ute og nissebesøk.  

Personalet

Vi har en stabil personalgruppe med mange års erfaring fra arbeid i barnehage, og som stadig er ute etter mer kunnskap og utvikling. Vi har førskolelærere i alle pedagogiske stillinger, en har i tillegg videreutdanningen i småbarnspedagogikk. Tre av assistentene har utdannelse som barne- og ungdomsarbeidere. 

Søk om plass i Nysted barnehage

Årsplan (PDF, 870 kB)

Her er vi:

Kontakt oss

Reidun Østby
Styrer i Nysted barnehage
E-post
Telefon 456 15 471
Til toppen