Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Tryslinger fra sju nasjoner på sommeravslutning

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 16.06.2016 11:33:02
Nye tryslinger fra sju nasjoner sammen med Birthe Øverby og Gunvor Norderhaug

Vertinne Gunvor Norderhaug og diakon Birthe Øverby sammen med Ahmed fra Sudan, Shafique fra Afganistan, Anita fra Latvia, Amp fra Thailand, Siman fra Polen, Zahra fra Syria og Filemon fra Eritrea på sommeravslutning i Storsvea.

Foto: Ole Martin Norderhaug

​Nye tryslinger fra sju nasjoner deltok på voksenopplæringas sommeravslutning hos Gunvor og Ole Martin Norderhaug i Storsvea.

- Det har blitt en trivelig tradisjon at de av våre nye landsmenn som deltar på norskkurs, feirer sommeravslutningen hos meg og Gunvor i Storsvea, sier Ole Martin Norderhaug.

26 elever

Tirsdag 14. juni tok 26 elever fra sju nasjoner, lærerne på voksenopplæringa og diakon Birthe Øverby turen til Norderhaug for sosialt samvær med spill og leker og lunsj.

Leker

Det går i norske tradisjonsleker på Norderhaug. De nye tryslingene lekte slå på ring, kastet kubb og var ivrige på stafettene enten det gjaldt å balansere potet på ei skje eller ta seg fram på skapelig vis med en ball mellom knærne. Naturstien med spørsmål om blant annet norske dyr var også populær.

Lunsj

Lunsjbordet besto av god mat fra inn- og utland. Vertskapet vartet opp med salater, pizza i ulike varianter, pastaretter, kaffe og kake, mens flere av språkelevene hadde med seg retter fra sine hjemland.

God stemning

- Stemningen var god, så det er tydelig at gjestene våre setter like stor pris på denne dagen som vi gjør, sier Ole Martin.

 

 Bildeglimt fra voksenopplæringas sommeravslutning. Foto: Ole Martin Norderhaug

PotetstafettBallstafett på VOs sommeravslutning 2016Slå-på_ringNatursti
Sist oppdatert: 16.06.2016 12:32:33