Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Kunngjøringer

avis.jpgPå denne siden finner du aktuelle kunngjøringer fra Trysil kommune og foretak vi har eierinteresser i.

I tillegg annonserer vi som regel i en av lokalavisene, Østlendingen og Lokalavisa Trysil-Engerdal, eller i annonsebladet Trysilposten som kommer ut en gang i uka.

En gang i måneden, som regel første torsdag, har vi kommunal informasjon i Trysilposten.

Høringer

Norsk lov stiller krav om offentlig høring i forbindelse med en rekke saker, blant annet etter plan- og bygningsloven. For kommunen som forvaltningsorgan vil det gjelde f eks kommuneplaner, reguleringsplaner, bebyggelsesplaner og i flere tilfeller også utbyggingsavtaler og konsekvensutredninger. Hensikten er at alle skal ha mulighet til å bli hørt før vedtak fattes.

Klikk på artikkelen om den høringen du er interessert i. Der finner du kunngjøringsteksten samt høringsdokumentene. Du kan sende høringsuttalelse elektronisk til Trysil kommune.

Anbud

Kommunene er bundet av lov og forskrift om offentlige anskaffelser når det gjelder tildeling av offentlige kontrakter om levering av varer, tjenester eller utførelse av bygge- og anleggsarbeider. Noen anbud lyser vi ut sjøl, men de fleste går via firmaet Abakus AS i Engerdal som vi er deleier i, og som har ansvar for innkjøpskontraktene våre. De anbudene de har ute for oss, ligger også på hjemmesida deres og på Doffin.     

 Kontakt oss

 Aktuelt

Alle
Nyheter
Fant ingen nyheter merket med valgt interesseområde
 
Sist oppdatert: 08.10.2020 13:29:42