Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Vi har solgt Øverbygda skole

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 16.01.2019 08:25:00
Øverbygda skole

​Det er fire leiligheter i tidligere Øverbygda skole som Trysil kommune nå har solgt.

Trysil kommune har allerede solgt  tidligere Øverbygda skole i Flendalsvegen 331 - 3,4 km nord for sentrum.​

​I bygningen er det fire leiligheter. Prisantydningen var på 2,3 millioner kroner.

Ett bud

- Vi fikk inn ett bud som sto til et gitt klokkeslett. Da det ikke var kommet flere bud da, valgte vi å akseptere budet, sier prosjektleder bygg i Trysil kommune Ole Petter Blestad. Han vil foreløpig ikke si noe om hvem som har kjøpt eiendommen, eller for hvor mye. 

Fra 1915

Bygningen fra 1915 har et bruksareal på 388 kvadratmeter. Selveiertomta er på nesten tre mål. Hovedbygningen består av to etasjer med to leiligheter i hver og kjeller. Det er også et uthus med fire boder og tidligere brukt garasje på eiendommen.

Utleie

I prospektet står det at eiendommen passer godt for noen som ønsker å investere i eiendom for å drive utleie. Boligen har blitt modernisert og oppgradert opp gjennom årene. Det er mulig å søke om seksjonering av eiendommen, men den selges som en helhet.

Kontaktpersoner

Du finner salgsprospektet med flere opplysninger, blant annet om budgivning, til høyre. Spørsmål rettes til oppdragsansvarlig advokat Jostein Morønning, tlf. 918 80 800, advokat@moronning.no eller prosjektleder bygg i Trysil kommune Ole Petter Blestad, tlf. 908 86 008, opb@trysil.kommune.no.

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 04.04.2019 15:53:28