Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

24.12.2014: Klagefrist på Trysil Superpark

Tegning av den planlagte opplevelsesparken ved Trysilelva

​Slik ser skissen av Trysil Superpark ut.

Illustrasjon fra planbeskrivelsen.

 

​Kommunestyret har godkjent detaljreguleringsplanen for Trysil Superpark. De som vil klage, må gjøre det innen 24. desember.
Hensikten med planen er å legge til rette for etablering av familieparken Trysil Superpark - en opplevelsespark med helårsaktiviteter for hele familien. Tanken er at den skal bidra til å videreutvikle Trysil som en attraktiv helårsdestinasjon.  

Ved Djupbekkmoen

Parken skal bygges på Djupbekkmoen på østsida av Trysilelva cirka fem kilometer sør for Trysil sentrum. Området består i hovedsak av Trysil kommunes tidligere massetak, noen private boligeiendommer, litt skog og deler av Trysilelva.

Klager

De som vil klage på planvedtaket, må sende skriftlig klage til Trysil kommune innen 24. desember. Bruk helst det elektroniske skjemaet til høyre. På side tre - Klagen gjelder - velger du Kommunestyret i rubrikken Vedtak fattet i. Du trenger ikke oppgi vedtaksdato. Men du må oppgi saksnummer 2012/4038 i rubrikken Saksnr./journalnr. 
Du kan også sende klagen på e-post til postmottak@trysil.kommune.no, eller i posten til Trysil kommune, postboks 200, 2421 Trysil. Husk å merke klagen Sak 2012/4038 - klage på planvedtak og oppgi fullt navn og postadresse.

 

Fullstendig kunngjøringstekst samt vedtatte plandokumenter finner du til høyre.

 

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 03.03.2015 11:29:28