Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

1.9.2015: Høringsfrist for forskrift om va-gebyrer

To hender holdes under rennende vann

​Hovedutvalg for forvaltning og teknisk drift har lagt forslag til revidert forskrift om vann- og avløpsgebyrer i Trysil ut til offentlig ettersyn.

​Høringsfristen er 1. september 2015.

Justeringer

Fagleder for vann og avløp, Kinga Adam, sier at det bare er mindre justeringer som gjøres i denne omgang. Hvilke ser du i dokumentet Forskrift til va-gebyrer - politisk behandling til høyre.

Ikke størrelsen

Forskrift om vann- og avløpsgebyrer fastsetter ikke størrelsen på gebyrene, men angir retningslinjer og rammer for hvordan gebyrene kan beregnes. Det vil være kommunestyret som under budsjettbehandlingen hvert år fastsetter størrelsen på gebyrene.

Midlertidig

Blant endringene som foreslås, er at de som skal rive et hus for å bygge et nytt, ikke behøver å si opp abonnementet, men få midlertidig frakopling. Da slipper de å betale ny tilkoplingsavgift for det nye huset. Og midlertidige bygg som brakkerigger skal bare betale for forbruk hvis endringene blir vedtatt.

Høring

Høringsuttalelser sendes helst på det elektroniske skjemaet til høyre. Hvis du sender til postmottak@trysil.kommune.no eller til Trysil kommune, postboks 200, 2421 Trysil, oppgi saksnummer 2014/4161.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 02.09.2015 00:52:57