Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Fageråsen renseanlegg til leie

Garasjeport på rød bygning i dyp snø

​Garasjeporten på Fageråsen renseanlegg.

Foto: Trond Nerby, Trysil kommune

 

Trysil kommune leier ut nedlagte Fageråsen renseanlegg. Visning er torsdag 6. mars kl 13-15.

Fageråsen renseanlegg ligger øst for hytteområdene, cirka 3 kilometer fra Høyfjellssenteret og 300 meter fra endestasjonen på Brynbekken. Bygningen er på cirka 260 kvadratmeter pluss kjeller. I første etasje er det en cirka 23 kvadratmeter stor personaldel med spiserom og kjøkken, dusj, toalett og garderobe​.

Prosesshall

Det største rommet er den tidligere prosesshallen på cirka 110 kvadratmeter. Takhøyden der varierer fra 3,8 meter ved ytterveggene til 5,5 meter i mønet. Det er ingen porter inn til prosesshallen, men den ene veggen er demonterbar og kan erstattes med port hvis leietaker skulle ha behov for det.

Garasje og kjeller

Ved siden av prosesshallen er det et mindre rom med en port på 3,5 x 3 meter. Dette kan for eksempel benyttes til garasje.
Tidligere basseng utgjør kjellerdelen. Disse er spylt og vasket ned, men i dag bare tilgjengelige via trapp og luker.

Bør fjernes

Trysil kommune er i ferd med å fjerne det vi skal fjerne av utstyr der. Det blir stående igjen renseenheter, ventilasjonsaggregat med mer. Leietaker må påregne å fjerne disse for egen regning for at lokalene skal kunne utnyttes effektivt. Leietaker vil ha mulighet til å gjøre også andre endringer innvendig for at lokalene skal bli best mulig egnet til vedkommendes bruk.

Ikke salg

Teknisk sjef Hans Martin Aas sier at det ikke er aktuelt å selge eiendommen nå.
- Eiendommen inneholder tidligere slamlaguner og er på i alt 57 dekar. I arealdelen som politikerne nylig har vedtatt, går det fram at det kan bli mangel på parkeringsareal i Fageråsen. Vi må bruke tid på å finne ut hva vi skal bruke vårt areal til, for eksempel makeskifte, eget bruk eller parkeringsarealer, sier han.

Mer informasjon får du av Aas eller fagleder for vann og avløp Kinga Adam - se kontaktinfo til høyre.

 Interiørbilder fra Fageråsen renseanlegg - fotograf: Trond Nerby

AnleggDusjGangGangenInngangKjellerKontorPauseromTankTankenTankerTeknisk romToalettTrapp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 20.03.2015 09:03:24