Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Boligtomter for 1 krone i Søre Osen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 26.07.2017 10:33:00
Oversiktbilde med tomtene inntegnet

​Det kommunale boligfeltet i Søre Osen ligger flott til ved sørenden av Osensjøen. Nå selges fire av tomtene for 1 krone stykk.

Fire av de kommunale boligtomtene i Søre Osen selges nå for 1 krone stykk.

Det er Søre Osen grendeutvalg som står for markedsføringa som et ledd i arbeidet med å få flere til å flytte til grenda.

Kommunalt boligfelt

Kommunestyret vedtok i sommer at grendeutvalget kunne få markedsføre fire av tomtene i det kommunale boligfeltet ved sørenden av Osensjøen til salgs for 1 krone.​ Grendeutvalget har nå lagt tilbudet ut på finn.no og gir et flott bilde av liv og røre i grenda si - se lenke til høyre. Boligfeltet ble etablert i 1987, men bare fem tomter er bebygd. 14 er fortsatt ikke solgt.

Beliggenhet

Tomtene ligger ved Sjøenden i Søre Osen, ei grend med cirka 300 fastboende. Det er gangavstand til butikk, barnehage, skole og Osensjøen. Fra boligfeltet er det cirka 37 kilometer både til Elverum og Trysil sentrum, 46 kilometer til Rena og 1,5 times biltur til Gardermoen.

Vilkår

Tomteprisen er egentlig rundt 90 000 kroner, så her er det mye å spare. I tillegg til kjøpesummen på 1 krone må kjøper betale tilkoplingsavgift til vann og avløp, tinglysingsgebyr og eventuelt andre kostnader som påløper. Kjøpesummen på 1 krone gjelder i tre år, altså til 21. juni 2019. Innen den tid må også boligbygginga være i gang på tomta.

Sist oppdatert: 21.09.2019 00:53:43