Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Anbudsrunde for oppgradering av kommunale bygg

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 24.03.2020 09:02:03
Øvretunet på Østby

​Anbudsbefaringen i anledning oppgradering av kommunale bygg startet på Øvretunet på Østby torsdag 2. april kl. 9.

Foto: Connie Bjørseth, Trysil kommune

​Trysil kommune har hatt oppgradering av utleieboliger i Jordet, på Østby, i Innbygda og på Tørberget samt nytt tak på Gammelskula ute på anbud.

​Det var anbudsbefaring torsdag 2. april kl. 9. Tilbudsfristen var 24. april kl. 12.

Anbudet

Kort fortalt dreier oppgraderinga seg om:

  • Nytt tak, nye takrenner og nedløp på kommunale utleieboliger i Jordet og på Østby
  • Brannskillere på loft i utleieboliger i Innbygda og Tørberget
  • Montering av ytterdører, trapper og maling av bygg.
  • Nytt tak på Gammelskula i Trysil sentrum.

Anbudet er delt inn i fem kontrakter som Abakus, som kjører anbudsprosessen for oss, beskriver slik:

Kontrakt 1

Nye tak på eksisterende shingel på trygdeboligene i Jordet og på Østby. Det skal legges sløyfer og lekter og tekkes med sklisikker takplåt eller tilsvarende, nye forkantplåter og vindskier. Nye vannbord tekkes med plåt. Vindskier skal males. Taket i Jordet er på ca. 460 m2 med åtte gradrenner, Østby på ca. 600 m2 med to gradrenner. Nye takrenner og nedløp og nye pipehatter og luftehatter skal også monteres. Vi ønsker en samlet pris på de to byggene.

Kontrakt 2

Brannskiller på loft i fire hus; i Liavegen og Vikavegen i Innbygda og i trygdeboligen på Tørberget som har fire leiligheter og må ha tre brannskiller. De tre andre har ett brannskille hver. Vi ønsker at takene blir åpnet fra yttersiden for å komme til enten eksisterende takstol, eller at det bygges ny vegg hvis den må tilpasses skilleveggene i leilighetene. Vegg må være tekket med gips. Vi ønsker et samlet tilbud på alle disse husene.

Kontrakt 3

Kontrakten omfatter seks ytterdører 90x210 av typen Opus Trend eller tilsvarende og fem trapper med fem trinn inkludert platå, lengde 2,40x1,85 meter pluss rekkverk.

Kontrakt 4

Kontrakten omfatter vasking og maling med to dekkstrøk på samt staffasje og vinduer i tre hus i Buskvegen i Innbygda. Det må påregnes noe skraping og grunning.

Kontrakt 5

Taket på Gammelskula i Innbygda, ca. 415 m2, skal byttes. Eksisterende takstein skal fjernes og erstattes med OSB-plater, Tyvec eller liknende. Det skal legges
sklisikre cami-plater (som må godkjennes av fylkeskommunen). Eksisterende sløyfer og lekter som  ble rettet opp da det ble lagt takstein i 1990, skal ikke erstattes. Vi gjenbruker
eksisterende takrenner, men med nye fester. Forkantbord må høynes tilsvarende som nytt tak og
males. Vi skal ha nye vindskier som skal males, og vannbord som skal tekkes med plåt. Eksisterende pipebeslag tilpasses hvis mulig. Takvindu skal ikke erstattes. Det skal være to rader med
snøfangere på hver side, da taket er 30 grader. Vi ønsker pris på alt arbeid og kjøp av materialer, rigging og nedrigging, opprydding og søppel til deponi.

Lenke til anbudsdokumenter

Sist oppdatert: 28.04.2020 09:52:16