Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Sang og musikk - dans og teater

I nesten alle hjem i Trysil fins det noen som synger eller spiller, danser eller spiller teater eller revy.Løken Løken Løken Løken.jpg

Små og store tryslinger har et rikt spenn av ensembler å velge mellom dersom de vil utøve sin interesse sammen med andre. Vi har flere korps og musikklag, kor og band, revyensembler, dans- og spelemannslag i sentrum og i grendene. 300 barn og unge har for øvrig et glimrende tilbud på kulturskolen som blant annet gir undervisning på instrumenter, i band, billedkunst og dans.

Med så mange utøvende kunstnere kan publikum glede seg over mange store, kulturelle opplevelser - både i kulturhuset Hagelund og i lokalene rundt i grendene. Spennvidden er stor fra rågode, lokale rockemusikere og korps, imponerende musikalgjenger og kor, og lattervekkende revyer til landskjente artister innen de fleste sjangre.

Arrangører er velkomne til å få sine oppsetninger publisert på Trysil kommunes nettsider. Send en e-post til webmaster@trysil.kommune.no. Oppgi dato og klokkeslett for når arrangementet begynner, navn på arrangementet, sted, varighet og billettpris. Send gjerne med en mer utfyllende tekst. Sender du et bilde i tillegg, får du omtale av arrangementet som nyhet. Oppgi i tilfelle fotografens navn. Vær vennlig og send i god tid før arrangementet starter.
 
Til høyre finner du lenker til lag, foreninger og andre som driver med sang, musikk, dans, teater eller revy i Trysil, og som har sendt oss lenke til sine hjemmesider eller facebooksider. 

 Aktuelt

Alle
Nyheter
Fant ingen nyheter merket med valgt interesseområde
 
Sist oppdatert: 03.09.2019 18:37:13